Lisa ajax pojkvän

Lisa ajax pojkvän

Lisa ajax pojkvän |Pojkvännen, som också är artist, har kommenterat artikeln med ett antal röda hjärtan och har även delat ett fotografi på sig själv och Lisa Ajax på sitt Instagramkonto.

Max Huss uppträder under artistnamnet “Klockrent” och är mest känd för låtarna “Gav mig allt”, “Innan jag ngrar mig” och “Du fick mig änd.” Max Huss är även känd för låten “Gav mig allt.”

Lisa Ajax medverkade tidigare i en musikvideo till låten “Kommer aldrig tillbaks” av Max “Klockrent” Huss och Niello, som släpptes tidigare i år. På Instagram delade hon bilder från musikvideon med sina följare.

Lisa Ajax pratar med För Hänt om sitt förhållande till pojkvänen.

“Han är den allra bästa mördare jag någonsin sett i hela mitt liv”, säger författaren. Det är väldigt roligt att prata om honom med folk.

Lisa Ajax är en av Sveriges mest välkända popsångerskor och sedan hon korades till Sveriges Idol 2014 har hennes karriär tagit en vändning till det värsta.

Det dröjde dock länge innan stjärnan började spela musik för första gången. Vid sex års ålder började hon arbeta som sångpedagog och under hela sin barndom reste hon till en mängd olika talangtävlingar, inte bara i sitt eget land utan även i en rad andra europeiska och amerikanska länder.

“Klockrent!” är ett projekt av Lisa Ajax och Max Huss, som har arbetat tillsammans i tre år och går under namnet “Klockrent!” När hon pratade med tidningen avslöjade hon att företaget kommer att starta sin verksamhet i september 2020, men att känslorna kommer att starta sin verksamhet i oktober samma år.

Lisa ajax pojkvän

Han är också engagerad i musik, och vi tillbringade lite tid i studion. Därefter byggdes det i utkanten av stan, sa kvinnan.

Max Huss har släppt låtar som “Gav mig allt”, “Du fick mig änd” och “Kommer aldrig tillbaks”, varav den första har fått mer än sju miljoner lyssningar på Spotify.

När Ajax publicerade en romantisk bild på Instagram i mars 2021 insåg världen för första gången att det var ett par av dem. Som ett resultat kom de överens om att arbeta tillsammans ytterligare ett år.

Lisa ajax pojkvän

Lisa ajax pojkvän