Cassandra klatzkow vikt

Cassandra klatzkow vikt

Cassandra klatzkow vikt |När det kommer till mitt arbete och mitt privatliv är jag riktigt nöjd. Mina dagar är fyllda av aktiviteter som att driva ett kroppsaktivistiskt Instagramkonto, jobba med marknadsföring, jobba som sngerska, sjunga i Tensta Gospel Choir och jobba som modell.

Jag ansvarar för mitt sociala liv, jag har många nära vänner som jag gillar och som uppmuntrar mig och jag deltar i styrketräning med ett fantastiskt gäng som gör att jag kan träna många dagar i veckan. Oavsett situation,

Jag tycker om att äta god mat och dela den med andra, att arrangera om och piffa runt mitt hus och upptäcka ny musik, mode och skönhet.

Cassandra klatzkow vikt

Det började som en engångsutflykt. Istället för att tänka på hur det skulle vara till hjälp för andra, koncentrerade jag mig på att hålla mig så stilla som möjligt, vila lite och fundera på hur jag skulle ta mig ur den här situationen.

Ett initiativ mot regeringens regler och föreskrifter samt ett initiativ mot mina egna personliga demoner lanserades. På vägen hem märkte jag att det verkligen hade inspirerat mig, och det var då jag insåg hur viktigt detta var – och inte bara för mig! Det är en riktigt skrämmande situation.

Cassandra klatzkow vikt

Cassandra klatzkow vikt