Farah Abadis Föräldrar

Farah Abadis Föräldrar

Farah Abadis Föräldrar |Åren 2012-2014 arbetade hon som radiosändare för Sveriges Radios Din Gata 100,6 i Malmö, där hon sände lokalt Malmöprogram.

Senare gjorde hon tv-debut som medprogramledare i barnsommarprogrammet Sommarlov, som visades på Sveriges Television och var med bland andra Malin Olsson, Rijal Mbamba och Alexander Hermansson. 2015 var hon med som värd för programmet ännu en gång, denna gång utan Olsson.

Mellan 2014 och 2015 sände hon sin egen show, P3 med Farah Abadi, på Sveriges Radio. 2015 fungerade hon och sångaren Oscar Zia som “offentliga ambassadörer” för Musikhjälpen, en festival i Sverige.

Hon har även medverkat i Sveriges Radio där hon varit med som programledare för Morgonpasset [sv] tillsammans med bland annat Arantxa Alvarez. Året därpå tjänstgjorde hon som offentlig ambassadör på Musikhjälpen, som direktsändes från rebro samma år.

Under Eurovision Song Contest 2016 arbetade Abadi som reporter för Studio Eurovision, ett svenskt förprogram som sändes inför huvudtävlingen.

I december 2017 var hon en av programledarna på Musikhjälpen, en musikfestival i Umeå, Sverige.

Showen presenterades från Lund 2018, Västers 2019 och Stockholm 2020. Hon fortsatte att vara programledare 2018 och 2019.

Jag bor i ett bostadsrättsparhus en bit utanför Malmö. Det nybyggda huset står för sig själv, dock delar vi carporten med grannarna. Den är 130 kvadratmeter stor och har två vningar.

Vi är de första att bosätta sig på denna plats. Farah har tidigare i en intervju med Expressen Leva & Bo uttalat att det är underbart att huset är uthyrningsbart och vackert och att det inte behövs ändras på något, utan att det krävs lite mer arbete för att huset ska bli framgångsrikt. Hon fortsatte

Vi har proppat i den med grejers vi tycker är viktiga och har stönat mycket. I mitten av rummet har vi lagt till en ny nyans av blågrå matt färg, vilket gör att den ser extra levande och livlig ut. I morgonrummet finns en stark grön nyans. Skpen i samma färg smälter in i bakgrunden.

Farah Abadis Föräldrar

“Han tar vackra analoga fotografier och tog ett stort antal fotografier som jag älskade när jag först träffade Zacke.” Men vid det här speciella tillfället ritade han en bild av mig och placerade den i rumpan.

När jag såg den skrek jag och slängde upp händerna och tänkte på stackaren som hade lyckats få den ur vägen. Eftersom hon hoppade rakt in i papperskorgen är det en bild som ingen vill se.

“Datorn var bäst”, sa jag. “Jag klarade mig inte första gången jag försökte, och det var ganska svårt att bara sitta där.” Människan blir vassare och vassare på väg till packning, vad jag än gjorde!

Farah Abadis Föräldrar

Farah Abadis Föräldrar