Stellan skarsgård ung

Stellan skarsgård ung

Stellan skarsgård ung |Skarsgrd började sin skådespelarkarriär i ung ålder, och när han var 21 hade han samlat på sig en betydande erfarenhet av film, tv och scen.

Under sin tidiga karriär medverkade han främst i svenska tv-program (som Bombi Bitt) och filmer. Skarsgrds verk inom svensk film är kanske mest känd för sin roll som svenske diplomaten Raoul Wallenberg i filmen God kväll, herr Wallenberg, där han porträtterar en överlevande från Förintelsen som arbetar för att rädda andra.

Med regissören Lars von Trier har Skarsgrd en speciell relation, efter att ha medverkat i sex av den danske filmskaparens filmer, inklusive The Kingdom, Breaking the Waves, Dancer in the Dark, Dogville, Melancholia och Nymphomaniac.

Men hans mest personliga arbetsrelation är med den norske regissören Hans Petter Moland, som har regisserat honom i Zero Kelvin, Aberdeen, In Order of Disappearance och A Certain Kind of Gentleman, bland andra filmer och tv-program.

Skådespelaren anser Moland vara en nära vän, och han beskrev deras förhållande så här 2009: “Vi är som ett gammalt gift par, och jag får separationsångest när vi separeras

Ett ytterligare verk från den skandinaviska regionen som han blivit känd för är den norska filmen Insomnia från 1997, där han framträder som den skuldtyngda polisen Jonas Engström.

Det är på grund av Hans fatalistiskt vilseledande sinnestillstånd som han inte rör sig och kollapsar.

Att hans familj drabbats av cancer har inte påverkat skdespelaren, som fyller 70 år de närmaste månaderna, och han har inte tagit några beslut om sin egen gravsättning eller registrerat en slyna.

Stellan skarsgård ung

Det kommer en tid när vi alla kommer att vara tillsammans. Livets spel är ett lotteri, och man måste vara villig att delta om man vill lyckas. “Jag går inte och jag är oroar mig I förväg”, säger han och skrattar sig fram mellan tuggorna.

De har förmågan att dra mig bort från villan. Jag är ledsen, men jag kommer inte att vara där. Om ungjävlarna inte vill ha en bostad ska de rita den själva.

“När jag var i puberteten och fick bröst och rumpa, och de började tjata om att jag skulle tillbaka till vikt, hade jag ingen aning om att det skulle bli så här illa”, har hon sagt till Dagens Nyheter, enligt Expressen.

Sedan dess har hon börjat engagera sig i utelivet, där hon har lyckats etablera sig.

Hon har arbetat som DJ, eventplanerare, och har bland annat varit nattklubbschef för Vardagsrummet och Vassa Eggen i Stockholm. Men året därpå, 2020, ändrade hon sig.

Stellan skarsgård ung

Stellan skarsgård ung