Mona brorsson barn

Mona brorsson barn

Mona brorsson barn |Mona Brorsson (född 28 mars 1990) är en svensk skidskytt som tävlar i världsmästerskapen.

Under säsongen 2014–15 tävlade hon i världscupen, och hon representerade Sverige vid skidskytte-VM 2015 i Kontiolahti, Finland, i skidskyttegrenen.

Trots att det inte blev någon blandad stafett för den 28:e Landslagsskidskytten beskriver författaren säsongen som en av hennes bästa hittills.

Placeringar som är svårare att missa, snabbare ktids och slutligen ett EM-guld som fungerar som VM-uppladdning.

I det här spelet finns det många olika möjligheter. Jag är fysiskt starkare än jag var tidigare, och jag är bättre på att omsätta teknik än jag var tidigare. Jag har också en stark känsla av harmoni i mitt liv.

Även om hon alltid varit stenhård på att skapa en egen prispall för sig själv, står hon inför utmaningen att klara den för första gången på den svåraste möjliga scenen, där hemmamästerskapet för sin egen del blir invald i brödraskapet med en personlig sprint på fredag.

Mona brorsson barn

man har turen att ta medalj på hemma-VM, det blir en dröm av enorma proportioner. Familjemedlemmar och vänner samlas på kanten av klippan.

Hittills har jag inte varit på egen hand på Pall Mall på länge och är övertygad om att jag inte kommer att hitta något som jag gillar särskilt.

Brorsson-feman segrade i damernas sprint i slutet av dagen – endast åtta sekunder efter vinnaren.

Mona brorsson barn

Mona brorsson barn