William poromaa längd

William poromaa längd

William poromaa längd |Poromaa debuterade i VM som 18-åring den 17 mars 2019, då han slutade på 55:e plats efter 15 kilometer i Falun.

Under säsongen därpå, 2019/2020, kunde han säkra ett nytt världsmästerskap, som kommer att hållas i den tjeckiska huvudstaden Nové Msto i januari 2020.

Under det klassiska 15-kilometersloppet slutade han 44:a och var 40:e person i uppföljande jaktstarten, som gick på plan.

Eftersom världscuptävlingarna i Poromaa behandlades som en oviktig sak har landslaget en regel som säger att kare som kommer att tävla i JVM senare under säsongen inte får tävla i seniorvärldscupen.

Poromaa avslutade säsongen med JVM i den tyska staden Oberwiesenthal, där hans bästa lopp var en niondeplats på tremilen.

Poromaa kommer att tävla i världscupfinalen i Ruka, Finland, den 27–29 november 2020, efter segern i den nationella tävlingspremiären i Bruksvallarna, som han vann med 15 kilometer.

I skiathlon vid världsmästerskapen i Oberstdorf, Tyska, den 27 februari 2021, tävlade William i sitt första mästerskapslopp någonsin, slutade på nionde plats och fick titeln bästa svenska idrottare.

Skidbytet följdes av skateskidor, och Poromaa låg på andra sidan skidan. Ett antal placeringar stördes på ön och sedan körde han upp och in i befästningen.

Trots att han regelbundet tränar med Jens Burman och jobbar med andra skidkompisar i Alperna, menar William Poromaa att han har ett “helt liv” utanför träningen.

I förhållande till den återkommande saknaden efter Frida Karlsson säger han:

Han ogillar henne utan tvekan, men han ser henne i ett annat ljus än han gör. Det finns många som är bra, och det fungerar bra.

Allt är bra. Jag har inte satt ett specifikt datum för när jag ska flyga eller något annat inom en snar framtid.

Har du hört någon nämna att Frida Karlsson också ska resa med dem till sarna?

William poromaa längd

Det är onekligen att vi har vunnit lite mark. Det har varit en fråga om vad som kan göras i framtiden, om man ska flyga från punkt A till punkt B eller inte, och vart man ska flyga, samt hur man ska gå tillväga.

Målet är att göra det som är bäst för företaget, säger William Poromaa, som tillägger att särbolivet fungerar bra för Frida Karlsson. “Vi vill göra det som är bäst för företaget”, säger Poromaa.

William poromaa längd

William poromaa längd