Therese johaug vikt

Therese johaug vikt

Therese johaug vikt |Efter att ha tävlat i några inhemska lopp under säsongen 2006 representerade Johaug Norge vid 2007 års norska mästerskap, där han tog hem en bronsmedalj i 7,5 km + 7,5 km dubbelförföljelse.

Efter två världscuplopp före världsmästerskapen slutade hon åtta och 33:a i två intervallstartlopp över 10 kilometer, vilket var tillräckligt för att kvalificera henne för tävling på 30 kilometer vid världsmästerskapen i Sapporo 2007, där hon tog hem en överraskande bronsmedalj i hennes första framträdande där.

Under de olympiska vinterspelen 2010 i Vancouver tog hon hem guld i 4 x 5 km stafett, placerade sig som sexa på 15 km jakten och slutade sjua i 30 km masstart (klassisk).

Johaug vann sin första individuella guldmedalj vid VM 2011 i Oslo, då hon tävlade i 30 km masstartsloppet.

När hon också tävlade i 4 x 5 km stafett, tog hon en bronsmedalj på 7,5 km + 750 m dubbelförföljelse och slutade fyra på 10 kilometer individuell start.

Vid världsmästerskapen 2013 vann hon sin andra guldmedalj som individ i 10 km fristil, vilket var hennes första guldmedalj i tävlingen.

Medan hon tävlade vid vinter-OS 2014 i Sotji, Ryssland, tog hon hem silvermedaljer i 30 km masstart, bronsmedaljer i 10 km klassisk och fjärde plats totalt i 15 km skidtävling.

Dessutom har Johaugs förhllandevis lga vikt hamnat hamnat i fokus de senaste månaderna. Det har bildat en mental bild av vad man måste göra om man vill nå toppen som en skid-kare.

Men enligt henne är det inte alls så. Hon är dock inget stort fan av uppriktiga diskussioner.

Therese johaug vikt

Jag behöver bli den tjej jag är just nu. Nej, jag kan inte vara en Marit Björgen, och Marit Björgen kan inte vara en Therese Johaug, och det omvända är också sant. Det är verkligen så enkelt. Alla är unika, med unika egenskaper och egna egenskaper, och vi är inte alla lika.

Trots detta tror jag att långfärdsskidåkning är en fantastisk sport eftersom det inte kräver användning av någon specifik växtform för att fortsätta, vilket jag tror är fördelaktigt.

Therese johaug vikt 46 KG

Therese johaug vikt