Niklas edin familj

Niklas edin familj

Niklas edin familj |Niklas Edin var medlem i det svenska juniorlaget i curling som vann JVM-mästerskapet i den kanadensiska staden Trois-Rivières 2004.

Därefter tillbringade han och hans team tre år på resande fot och tävlade i italienska Pinerolo 2005, sydkoreanska Jeonju 2006 och amerikanska Eveleth 2007.

Han hade i skrivande stund spelat i den lokala klubben, Rnsköldsviks CK.

Edin flyttade till Karlstad 2008, och han blev medlem i Karlstad CK:s elitsatsande herrlag när han var i staden.

Därefter har han och hans lag (Lag Edin) representerat Sverige vid de olympiska spelen i tre olika evenemang.

2010 vann en fjärde plats, fyra år senare vann en bronsmedalj och slutresultatet blev en silvermedalj 2018. Edin har traditionellt sett varit lagledare (skeppare).

EM-guld i Aberdeen, Skottland, vann Edins lag EM-guld 2009. Därefter har Edin varit involverad i ett antal uppmärksammade incidenter sedan 2010.

Dessa inkluderar incidenter i bland annat Karlstad Champéry Esbjerg Renfrewshire Sankt Gallen och Helsingborg. Lag Edin har dragit sig ur EM-finalen efter att ytterligare två incidenter inträffat under året.

Med en trea i första halvlek tog svenskarna ledningen och såg sig aldrig tillbaka. Ställningen var 11–4. En av de japanska spelarna blev utslagen av en kvinna i första halvan av matchen, vilket tydde på att slaget hade förlorat och att matchen hade avbrutits.

”Det var väldigt roligt att vinna och spela relativt bra”, säger Niklas Edin, som tyckte det var väldigt roligt att vinna och spela relativt bra med nyscratchade, som stenarna gärna säger.

När saker går fel blir saker som vi normalt inte skulle göra frustrerande, speciellt när vi är i bra form.

För att förhindra att stenan blir trögare och krullar mer är det nödvändigt att använda en alternativ teknik, slajda ut tyngre, lägga till mer rotation och skapa ett mer aktivt släpp. Jag hoppas att effekten försvinner i morgon bitti.

Niklas edin familj

I Sydkorea är Niklas Edins förfäder fortfarande med, enligt honom. Han berättar att han håller på att ta bort dragkedjan från sin blå landslagsströja och visar upp ett halsband.

Han är ingen skrockfull person, men han är oförmögen att förneka sig själv möjligheten att spela en match utan smycket.

Här visas ett litet Vikingskepp som jag ärvde av min mamma för tre år sedan. Metallen som jag hade burit med mig de senaste dagarna och nätterna gav äntligen plats för slampa.

Niklas edin familj

Niklas edin familj