Julia franzen längd

Julia franzen längd

Julia franzen längd |När Julia var yngre experimenterade hon med en mängd olika yrken. Hon har arbetat som servitris på ett flertal anläggningar, bland annat på Sjömagasinet där Leif Mannerström är kock.

Hon arbetade även på Stena Line och Gothia Towers, där hon deltog i en mängd olika evenemang. Julia har arbetat som servitris för den svenska kungafamiljen vid två separata tillfällen.

När Julia gick ut gymnasiet reste hon till USA, där hon arbetade som Au Pair i Los Angeles, där hon träffade kändisar och upplevde den amerikanska drömmen i första hand.

Julia återvände till Sverige efter sitt äventyr i USA, där hon bestämde sig för att hon ville göra en karriär som personlig tränare.

Förutom den personliga träningserfarenhet hon fick deltog Franzén även i en bikini fitnesstävling i Globen, Sverige, där hon slutade på första plats.

Efter hennes framgångar inom bikinifitness upptäcktes Julia av svensk media, som var ivriga att publicera hennes berättelse.

Julia kunde starta eget företag som ett resultat av sin nyvunna berömmelse, där hon arbetade som personlig tränare och coach online.

Så fort hennes nya företag var igång kunde Julia arbeta var som helst i världen, och hon flyttade ännu en gång till USA för att ta en examen i tv-värd.

Julia höll sin resväska packad efter sitt framträdande i tv-programmet Cirkus Magaluf 2015, och hon reste till över 40 länder runt om i världen och arbetade på olika evenemang under året.

Julia Franzén var finalist i Miss Universe Sweden-tävlingen 2017.

Efter en snabb sökning på internet visar det sig att Julia är 182 centimeter lång. Är det vad uttrycket är? Jajjemen!

Min längd är 182 centimeter, enligt Julia för Hänt.

Julia franzen längd

Julia är ungkarlens förnamn, men hon har även två andra tilltalsnamn: Stefanie och Liv. Julia Stefanie Liv Franzén är individens fullfjädrade namn.

Julia har synts på tv flera gånger sedan hennes medverkan i The Bachelorette.

Den första var Cirkus Magaluf, och den andra var Robinson. Det var under denna tidsperiod som hon blev känd för en större del av den svenska befolkningen.

Julia är idag anställd som personlig tränare och livscoach.

Julia franzen längd 1.82 M

Julia franzen längd