Fabian delryd längd

Fabian delryd längd

Fabian delryd längd |År 2011 markerade början på slutet på Linus Thörnblads proffskarriär, som innehöll en problemfylld låt och ett årsbästa partitur på 2,25. Det markerade också början på slutet på ett osannolikt år, med framgngar inom en rimlig tidsram.

Patrik Sjöberg är mitt uppe i en skadedrabbad säsong och situationen är svår. 1994 var det första kalenderåret sedan 1982 då en svensk höjdhoppare inte anlände vid 14.30-tiden.

Mitt i det mest kända höjdhoppets finrum har det blivit sex säsonger till utan ett enda ord svenska.

När Sportbladet publicerade en lista över tänkbara genombrott inför säsongens första match var ett av de första namnen som kom att tänka på just anlitade höjdhopparen Fabian Delryd.

Han tror att vi gjorde allt rätt. Jag tar det hela med ro. Det har varit ett fantastiskt träningspass. Jag tänkte att det var bäst om det skedde i vintras så jag köpte 2,30 som ml och fick problem med smskadorna. Enligt honom framstår situationen nu som om det vore idag att “absolut” ta bort den.

Siffran 2,33, som Delryd meddelade för 2018 är också OS-nomineringsgränsen. Han har en gräns som han har satsat på.

Jag hade planerat att ta 2,33 eller 2,34 med insatsen jag gjorde på 2,30, men jag fick ont ​​om tid. Jag har en stark trygghet i hoppningen, och det känns naturligt för mig att hoppa högt.

Fabian delryd längd

Delryd förklarar att eftersom deadline är den 29 juni har han mellan en och två veckor på sig att slutföra uppdraget att röja fältet.

Klockan 14.30 på Tibblevallen i Täby transporterar Kvällens hopp honom till Europafemma i år, samt Elva över hela världen.

Fabian Delryds lag-EM i Rumänien kommer att fortsätta till slutet av säsongen.

Fabian delryd längd 2.05 M

Fabian delryd längd