Hanna Fogelström Familj

Hanna Fogelström Familj

Hanna Fogelström Familj |Spelade för IK Sävehof till 2014, då hon blev befordrad till proffs efter sex säsonger i moderklubben. I februari 2015 fick Hanna Fogelström sparken från sin tjänst som professor. Den sparkade perioden började med Hanna Fogelströms avgång.

2017 slutade Hanna Fogeström med en handboll efter två år på resande fot, varav det sista var i Viborg där hon hade startat med en ny klubb.

Det första landslaget ägde rum 2009 och Fogelström gjorde 68 poäng och debuterade i VM 2011, OS 2012, EM 2012 och slutligen EM 2014, där hon kunde tävla och vinna bronsmedaljen i mästerskapet.

Sedan maj 2018 har hon arbetat som lagledare för IK Sävehofs damlag.

Dessutom har han dykt upp som expertkommentator på TV3:s sändningar ur kvinnligt sexperspektiv.

Trots att jag inte hade för avsikt att göra det insåg jag att det var en dålig situation.

Hela karriären har omdirigerats. Men det tog ungefär ett år för Hanna Fogelström att kunna prata om hur hög och hur hög hon var, och att kunna säga att hon fortfarande levde.

Nu, tre år efter den senaste skadan, har hon utsetts till tjänsten som landslagsansvarig på Svenska Handbollsförbundet, med särskilt fokus på äldre och äldre samt de äldsta av de ofödda.

Det handlar om att uppnå en kollektiv målmedvetenhet vad gäller vad vi vill vara i svensk handboll och vad vi vill representera landet.

Hanna Fogelström berättar dock att det även finns ansvar för planering av samlingar och utbyte med andra länder, samt ett bredare ansvar för både före och efter mästerskap och för förvaltningen av förbundskapteners för att nå en övergripande framgång.

Hanna Fogelström Familj

Fogelström förväntas ha fullständig auktoritet över seniorlandslagen och den äldsta U-landslagen och han kommer att arbeta i områdena runt de olika förbunden.

Det ingår i hans ansvar att övervaka budgeten och knyta kontakter med regeringen, Sverige Olympiska Kommitté (Svenska Olympiska Kommittén), samt det internationella och europeiska Handbollsförbundet.

Ett av mina mål är att ge förbundskaptenerna de resurser och verktyg de behöver för att effektivt tillhandahålla sin kompetens och kompetens samtidigt som de utvecklar långsiktiga strategier och planer, fortsätter VD:n.

Hanna Fogelström Familj

Hanna Fogelström Familj