Paul sundvik ålder

Paul sundvik ålder

Paul sundvik ålder | Det senaste året har Isabella Löwengrip, 30, och hennes affärspartner, undervattensfotografen Paul Sundvik, 53, varit en källa till nöje för allmänheten.

Avståndet mellan dem är exakt 23 år på grund av att de fyller en dag efter varandra.

Isabella Löwengrip delar med sig av sina tankar om åldrande på Instagram, där hon har samlat på sig ett stort antal följare.

“Paul är 23 år äldre än jag, och det här märks bara när det kommer till musik.” Alla band som han spelar i är bekanta för mig, men det var i syfte att min farfar skulle spela dom ltarna. Domen är ovanligt gamla. Jag tror dock inte på något som har sagts om åldrarna. “Kerlek har ingen ålder”, skriver hon i sin journal.

Några månader innan dess var Löwengrip inblandad i en uppmärksammat förhllande med fastighetsmiljardären Erik Selin, 54. Slampan var planerad till januari 2020.

Enligt honom var förekomsten av äldre färdigheter dem emellan inte en bidragande orsak till uppbrottet.

Nej, min nuvarande pojkvän är i samma ålder som jag, 54 år. Förutom min ex-pojkvän Odd har jag alltid dragits till äldre män eftersom jag själv har levt ett längre liv, säger författaren i en intervju med Expresse.

Isabella är också aktuell med sin självbiografi “Isabella”, där hon berättar om hur hon blev Sveriges första bloggare, hur hon uppmärksammade sig själv genom tjugoring och hur hon utsågs till Sveriges mest inflytelserika näringslivskvinna vid 28 års ålder. .

I boken diskuterar hon också år 2019, bland annat hur hon förlorade allt hon byggt upp och hamnade på psykiatriska avdelningen. Isabella har redan berättat om dagens händelser i tv-program som “Skavlan” och Sveriges Radios “Söndagsintervjun”.

Paul sundvik ålder

Isabella har fått två barn med exmaken Odd Spngberg och hon har även varit med i ett uppmärksammat med bland annat fastighetsmiljardären Erik Selin. Det verkar som att det finns betydande planer för framtiden, enligt undervattensfotografen Paul Sundvik, som tagit en ny titt på pojkvännen.

Isabella sa i en intervju med Expressen att företaget planerar för barn, äktenskap och presenter. På frågan om förlovningen är nära förestående svarar hon till Expressen “Jag tror att det är det.”

Det verkar vara så. Han springer runt och har en mystifierande känsla över sig. Det verkar vara en snoozer. Nytt liv, nytt hem, han har bosatt sig i sitt nya hem och nya barn. “Kinns häftigt”, säger berättaren.

Sedan dess har de njutit av en avkopplande termin i Italien, vilket framgår av att Isabella har lagt upp en bild på sig själv på Instagram.

En av frågorna hon har handlar om åldersskillnaden mellan henne och Pojkvän – och hon har ett bra svar till henne:

“Paul är 23 år äldre än jag, och det märks bara när det kommer till musik. Alla band han spelar i är bekanta för mig, men det var för att min farfar skulle spela dom ltarna. Byggnaden är liknar en gammal”, skriver författaren på sitt Instagramkonto.

Paul sundvik ålder 54 YEARS

Paul sundvik ålder