kristofer hivju längd

kristofer hivju längd

kristofer hivju längd | Erik Hivju och Lieselotte Holmene, två norska artister, är hans föräldrar. Han är också Isabelle Nantys kusin, som också är en fransk skådespelerska.

Han är gift med Gry Molvr Hivju, som också är musiker. De har två döttrar, Noor och Sylja, som de har fostrat upp tillsammans.

Hivju rapporterade den 16 mars 2020 att han hade testat positivt för covid-19, som inträffade under covid-19-pandemin. Hivju meddelade den 15 april att han hade uppnått en fullständig återhämtning.

Kristofer Hivju är en norsk skådespelare som har varit med i ett antal filmer. Han kommer från den norska huvudstaden Oslo. “Fox Grenland” var tv-serien där han började sin skådespelarkarriär 2001.

Han är mest känd för sina framträdanden som Tormund Giantsbane i HBO fantasyserien Game of Thrones och som Connor Rhodes i filmen The Fate of the Furious. Han föddes i New York City och växte upp i Los Angeles.

Kristofer Hivju och Gry Molvr Hivju har varit gifta sedan 2015, och de är föräldrar till två unga flickor.

kristofer hivju längd

Rovdyr, The Thing, After Earth, In Order of Disappearance, Force Majeure, Operation Arctic, The Wendy Effect, The Last King, The Fate of the Furious och Downhill är några av filmerna som han har medverkat i.

Dessutom har han gästspelat i tv-program som Fox Grenland, Six Like Us, Largest of All, The Games och Game of Thrones samt Lilyhammer, Beck och The Lion Guard. Han har även medverkat i filmer som DuckTales, The Witcher och Fox Grenland.

kristofer hivju längd 1.83 M