Lisa brolander föräldrar

Lisa brolander föräldrar | På Rival i Stockholm är det en komplett trappa i luften. En gitarr spelar på en liten scen längst ut på den runda krogen. Små buntar av brudslöja och rosa nejlikor finns här och var.

Efter att ha kommit ut ur grottan slungar en grupp olstinna menniskor en salva av pilar mot dem. Men gruppen återhämtar sig snabbt och väntar. När en lång, svartklädd individ anländer till platsen, börjar hon omedelbart svärma alla i närheten med sina vapen.

Hon utbrister, när apploderna brast upp ur marken efter första kvällen, “Vilken underbar syn att se så många människor här; jag är Moonica Mac.”

Jag sitter med Lisa Brolander, som går under artistnamnet Moonica Mac, för exakt en månad sedan, med bara tre skälvandedagar kvar av år 2019.

Jag fick en smak av vad jag ville ha för genre, vilket jag inte hade räknat med då, men jag var glad över att upptäcka att det hade varit en bra blandning av Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund. Sedan hörde jag “lycka till med Monica Mac”, och det var signalen för Monica att gå in i rummet och bli en kvar.

Bandets debutalbum, “Stark & ​​Srbar”, släpptes sista veckan i november. Detta är en samling av tidigare släppta singlar samt fyra helt nya singlar.

Lisa brolander föräldrar

Skivans första spår fungerar dock mer som ett välkomstdikt, som sätter tonen för vem det är som lyssnaren ska träffa.

“Jag är den ensammaste ljumna brisen, jag är sköna på en kväll, jag är morgons ljuvaste och elds vildaste.” “Jag är den ensammaste ljumna brisen, jag är sköna på en kväll, jag är morgons ljuvaste och elds vildaste

Ibland levereras antingen en enorm mängd material direkt, både när det gäller språk och melodi, eller så levereras en liten mängd material indirekt, och dictumet förstås omedelbart. Lisa Brolander tror att i framtiden “kommer människan oundvikligen att ha verser, refränger och annat sådant”, men hon tror inte att så kommer att bli fallet.

Lisa brolander föräldrar

Lisa brolander föräldrar