Marie göranzon sjuk

Marie göranzon sjuk

Marie göranzon sjuk | Marie Göranzon, 79, är en folkkära skdespelaren som nyligen blivit en känd tv-personlighet genom sin roll i TV4:s middagsprogram “Malou efter tio.”

In i denna “Perspectivpanelen” kommer frisprkiga Dramatenstjärnan, som vägrar säga vad hon tror och tror om samtiden och som ett resultat har blivit oerhört populär bland skådespelare.

Ett event som ska hållas alla dagar i veckan, och där deltagarna diskuterar både vardagliga och allomfattande frågor.

Människan blir desorienterad och hon undrar vad som har hänt henne. Jag födde barn, jag är 40 år gammal, och det födde ett kolossalt antal lador, fler än någon annan tid i historien. Man lyckades fånga en ledig dag och hade samma barnmorska.

Jag har arbetat med flera olika företag, men det här är första gången jag har arbetat med ett som inte är ett privat företag. Vi lyckades få en veckas sömn och slutade med samma barnmorska.

För närvarande väntar jag mitt första barn den 1 juli; ändå var jag av någon anledning bara på Karolinska den dagen förra året. Men jag kliar mig i huvudet och undrar vad som har hänt. Är det så att den ena har mindre pengar än den andra? Det finns fortfarande ingen förklaring till vad som pågår. Marie Göranzon, som talade i TV4, uttryckte sin övertygelse om att situationen är ur hand.

På torsdagen skulle Göranzon ha spelat i “Malou efter tio” som han gjort tidigare – men skdespelaren kunde inte hänga med honom. Som ett led i sandningen uppgav programledaren Malou von Sivers, 68, att Göranzon fått order om att avgå på grund av förkylning.

Marie göranzon sjuk

Gör ett hån över dig själv. Under tiden sitter nu Marie Göranzon, som är förkyld och tyckte att det vore olämpligt att sitta här och snorvla, mitt i rummet och fnissar på oss. Malou von Sivers beskriver situationen som “klokt”.

Därför hade programmet bjudits på ett helt nytt sätt: genom att prissätta författaren och traditionella Akademiledamoten Klas stergren, nummer 66.

Stergrens roll i panelsamtalet diskuterades av litteraturkritiker och Dagens Nyheters kulturredaktör Anna Beckman som modererade diskussionen.

Man är medveten om att man på dammiddagar, när husets man kommer till dörren, måste säga att han måste följa med honom och “sitta karl” en stund, säger Beckman med tyst ton.

Malou von Sivers deklarerar på sin hemsida att tittarna har lyssnat på henne det senaste året och att panelen endast kommer att ha ett fåtal deltagare.

Många tittare har undrat, “hur är det möjligt för dig att smyga in i en mans rum?” Som ett resultat har vi slutfört uppgiften. Malou, ett skämtsamt till stergren, säger att man nu ska gå vidare till den aktuella platsen.

TV4 skriver på Instagram att de hoppas att Göranzon har ändrat sig och att hon ska kunna återgå till jobbet dagen efter.

Marie göranzon sjuk