Axel adelöw ålder

Axel adelöw ålder

Axel adelöw ålder | Jag heter Axel och är elva år. Sång, dans och teater är tre av mina favoritsaker. Jag är elev på Adolf Fredriks musikklassen i Stockholm, och jag är skyldig att sjunga dagligen. På min lediga dag går jag till Base23 Dansakademi för att delta i musikallinjen. Vi kommer att se en mängd olika danser, pjäser och föreställningar, samt fyra föreläsningar på en kväll.

Mängden arbete jag gör är betydande; till exempel kan du se mig uppträda som Tommy på Junibacken i Stockholm, i musikalteaterföreställningen “Pippi flyttar in.”

Dessutom arbetar jag mycket med dubbning, där jag översätter utländska filmer och tv-serier till svenska språket. Dessutom välkomnar jag Emmot i Sveriges Radios program Radioapan.

Vi fick ett meddelande på StagePool att de letade efter en pojke för att spela en roll i det kommande årets kalender. Jag började med en selftape, som är en kortfilm där man berättar lite om sig själv och om man har någon skdespelarerfarenhet eller inte sedan förra filmen gjordes. Jag blev överlycklig när jag blev inbjuden att gå och delta i en reklamfilmning.

Eftersom det blev så bra bestämde jag mig för att gå tillbaka och spela in ytterligare ett avsnitt av Provfilmning. När jag filmade piloten hade jag turen att träffa Maggie Widstrand som fungerade som casting director, och senare Leif Lindblom som fungerar som kalenderns exekutiva producent.

Det verkade vara lite nervkittlande att börja filma reklamfilmerna, men det visade sig vara ganska roligt. Efter det fick jag vänta några dagar innan Maggie ringde och meddelade att jag vunnit på lotto. Jag var överlycklig då!

Axel adelöw ålder

Det finns inget som inte är roligt. Vid en första anblick kan det tyckas vara en svår uppgift att flytta om manus, men verkligheten är en helt annan. Det är väldigt roligt att gå på teater och spela med andra människor som också är som skdespel. Det är enkelt att gå till flera spelanläggningar och delta i deras spel.

När jag var tio år började jag spela skdespeleri. Men efter att min mamma tog en sida på StagePool, fick jag roll i SVT-serien “Vara vänner”, där jag spelade en karaktär som heter David. Efter det blev jag inspirerad att spela Peter Jöback som barn i filmen “Jag kommer hem igen till jul.”

Dessutom rollades jag i “Spelman p taket” på Stockholms Stadsteater, och jag fick rollen som Tiny Tim i “A Christmas Carol” på Folkoperan. Sedan dess har jag fortsatt att söka på olika rollers och har varit med i en mängd olika produktioner, inklusive teaterproduktioner och reklamfilmer. Min huvudroll i julkalendern är dock den svåraste roll jag någonsin spelat.

Det var en nervkittlande upplevelse, men det var också roligt. Jag hade mycket ångest över att vara i Talangstudion, och det var en rolig upplevelse att vara där. Det var en stor besvikelse för mig att vara strandsatt i Talang, men jag är glad att det löste sig till slut! Jag är överlycklig över att jag gick, och det var ett nöje att se och lyssna på mig själv på tv efteråt!

Axel adelöw ålder

Alder 14 YEARS