Ernst kirchsteiger ålder

Ernst kirchsteiger ålder

Ernst kirchsteiger ålder | Kirchsteigers far, Ernst, var från Nederländerna, medan hans mor, Edeltraud, var från Polen. Han vaknade vid Degerfors, där hans förfäder hade bosatt sig 1955. De arbetade båda på järnverket på den platsen.

Kirchsteiger arbetade som inredningsdesigner för Ikea från tiden för företagets start fram till lanseringen av dess tv-division 2004[6]. Han var även SVT:s julvärd vid bolagets start. Han har också arbetat som tupp de senaste 16 åren. 2005 utsågs han till ambassadör i Republiken Filipstad.

Ernstologi, skriven av Björn Höglund och William Oudhuis, utkom 2006 och är en citatbok som innehåller ett urval av citat av Ernst Kirchsteiger.

Från 2000 till 2007 var han programledare för tv-programmet Sommartorpet. Kirchsteiger flyttade året efter till TV4 där han först var värd för auktionsprogrammen Första, andra och tredje r 2007 och 2008, men han har även egna inredningsprogram, som Sommar med Ernst och Jul med Ernst. Kirchsteiger har också varit med i tv-programmet The Apprentice. I november 2012 påbörjade Hemma och Ernst en egen tidning som kommer att pågå till slutet av 2015.

Kirchsteiger bor i Axberg, strax utanför rebro. Han är en gåva, och han och hans fru har två barn. Hans tv-debut var i avsnittet 2000 av “Sommartorpet” på SVT. Ernst Kirchsteiger, 62, är en av Sveriges mest kända tv-personligheter, efter att ha varit programledare för programmet “Sommar med Ernst” i TV4 sedan 2008. Han har levt i 20 år.

När Aftonbladet frågar sig hur det är att vara äldre i tv-rutan hoppar han på benen.

Det är precis vad du sa. Jag är sextiotre år gammal. Tiden har kommit. När man blickar tillbaka i tiden från det första “Sommartorpet” till nutid kanske man ser vad jag menar. Herregud. Hjälp, jag är inte säker på vad som har hänt hela tiden.

Nej, men snubben är proppad till bredden med skratt. Hjälp mig komma på vad du pratar om, jag kom ut här. Hur var läget från början? Han säger detta medan han skrattar.

Man ska dock vara nöjd med att allt har blivit så bra, att jag har kunnat förbli glad och att jag fortsätter att tro att allt är underbart. Lust är en kritiskt viktig komponent i varje människas liv.

Han reflekterar dock över hur avgörande hans lagkamrater har varit under matchens gång, däribland den tidigare nämnda snickaren Markus “Mackan” Nylén, som varit inblandad under flera säsonger.

Så länge man är medveten om att man faktiskt har en längtan efter något, är jag medveten om att det kommer att fortsätta att ge mig naggande känslor. Jag gillar att arbeta med dessa projekt och med alla mina kollegor, och jag tycker om att umgås med Mackan på morgnarna. Han uttrycker glädje över att de har kommit samman som en gemenskap.

Alder 64 YEARS

Ernst kirchsteiger ålder