Ann zacharias ung

Ann zacharias ung |Zacharias gjorde sitt första betydande framträdande inför allmänheten vid 18 års ålder i filmen Det sista äventyret, som regisserades av Janne Halldoff och släpptes 1974. Hon flyttade till Paris på 1970-talet och arbetade som fotomodell där.

Hon medverkade också i ett antal franska långfilmer runt denna tid, av vilka några var med i huvudrollerna Gérard Depardieu och Louis de Funès. Hon har också medverkat i filmatiseringen av Thomas Manns roman Bergtage, Marianne Ahrnes liv och död och den påkostade internationella tv-serien Peter den store, som handlar om den ryske tsaren Peter den store.

På 1980-talet började hon arbeta med sina egna manus och regissera sina egna filmer. Den svensk-franska långfilmen Testet, där hon också spelade rollen som den kvinnliga huvudrollen, vann flera filmpriser, bland annat Opera Prima Film Awards, San Remo Festival Award för bästa film och manus samt Jantar Award för bästa skådespelare . Dessutom nominerades filmen till Jantar Award.

Ann zacharias ung
Ann zacharias ung

Mitt liv har varit ganska händelserikt och minst sagt actionfyllt. Ann Zacharias gör ett uttalande som visar den klarhet i tankarna som verkar vara karakteristisk för henne genom att säga: “Om jag hade fått välja, skulle jag ha önskat en lugnare tillvaro.”

Ann zacharias ung
UPPDATERAD

Ann har försatts i den positionen flera gånger där hon har varit tvungen att plocka upp bitarna av sitt liv och börja om från början för att kunna fortsätta leva. Ett exempel på detta skulle vara hennes varma och inbjudande vindslägenhet på Östermalm i Stockholm.

Den fick reda på att lägenheten hade vattenskador vilket ledde till mögel vilket ledde till att jag fick koldioxid bara några år efter att jag köpt och rustat upp den.

Jag fick koldioxid på grund av möglet. Allt sjönk i fullständig oordning. Eftersom ingen av försäkringarna täckte utgifterna fick hela lägenheten rivas. Eftersom det var ett så fint golv fick jag och min yngste son ägna mer än tre år åt att jobba oss igenom olika underentreprenader.

Hon beskriver den eländiga situationen utan att visa några tecken på att tycka synd om sig själv. Ann är inte den typen av person som klagar.

Rating