Tanbyklara pojkvän

Tanbyklara pojkvän | Damerna kommer att behöva gå på dejter med en mängd olika killar under hela programmets längd i hopp om att hitta en partner att dela sitt liv med. Samtidigt måste de försöka avgöra vilka av männen som är “älskvärda” och vilka av männen som kallas “fboys”.

Idén väckte omedelbart uppståndelse i stugorna och frenesi på sociala medier, som båda tidigare bevakats av Nyheter24.

Vem är det egentligen som Klara Elvgren, även känd som “Tanbyklara”, dejtar? Det går många rykten, men det är särskilt en individ som har pekats ut som ny partner till influencern av Instagramkontot “exonphbarb”, vilket är något som Nyheter24 har skrivit om.

Tanbyklara pojkvän
Tanbyklara pojkvän

Jhon Arboleda, som av ironi också är en av de tävlande på Viaplays “Fboy Island”, har valts ut som den som ska ta över rollen som “Tanbyklaras” nya pojkvän. Ett program som har ingen mindre än Klara Elvgren själv som programledare.

Tanbyklara pojkvän
Vinnaren fastställdes till att vara ingen mindre än en tävlande vid namn Jhon Arboleda. Exonphbarb, som för övrigt verkar ha en riktigt trevlig koppling till Klara, var den som avslöjade denna information i standardordningen. Jhon har fyllt 25 år och är idag anställd som personlig tränare. Utöver det har han häpnadsväckande 75 000 följare på TikTok.

Det var dock inte bara de som deltog i aktiviteten som lyckades väcka starka känslor under inspelningen. Deltagaren som nu är Klara Elvgrens partner var en av personerna som deltog i programmet där Elvgren arbetade.