katia mosally pojkvän

katia mosally pojkvän |Katia Caroline Mosally är en svensk och syrisk internationell marknadsförare som arbetar för skivbolaget Capitol Records i Los Angeles. Hon föddes den 26 april 1987 i Alvik i Stockholm, och hennes föräldrar är från Sverige och Syrien. Hon har också en juristexamen från ett antal prestigefyllda universitet, inklusive Harvard och Glasgow University.

Katia Mosally började sin karriär inom musikbranschen i Sverige, där hon till en början arbetade för skivbolagen Sony Music och Universal Music innan hon gick vidare till Capitol Records i USA. Hon har samarbetat med kända musiker som Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes,

Billie Eilish, Kendrick Lamar och Katy Perry, bland andra. Hon var också medlem i teamet som ansvarade för bildandet av musikensemblen The Fooo, som så småningom skulle bli känd som R&D.

katia mosally pojkvän
katia mosally pojkvän

I den sjuttonde säsongen av tv-programmet Idol tog Mosally över för Nikki Amini som en av domarna. Hon gick med i domarnämnden för TV4:s “Idol” hösten förra året och har under den tiden gått från att vara en relativt namnlös person till att bli mer som en kändis, vilket är något hon inte var tillräckligt förberedd på.

katia mosally pojkvän
mer information uppdaterar snart om

Idol har ett så stort antal följare; Jag hade ingen aning om att det var så många som tittade på den. Jag kunde inte göra kopplingen till vad det skulle betyda i det vanliga livet. Jag gick in till stan och åt en glass innan någon på en skoter pekade och sa: “Herregud, det är du!” Jag skrek tillbaka, “Nej, jag är hennes syster!” och fortsatte äta min glass.

Jag tror att hur du är där är något du själv bestämmer. När jag äntligen kommer dit kommer jag inte att ändra ett dugg om vem jag är; Jag ska bara fortsätta vara jag. De allra flesta är trevliga, lätta att prata med och ganska bedårande.

Frågan om eller om idolerna kan bli framgångsrika på global nivå har varit hennes ledstjärna under hela tävlingen och hon har närmat sig den ur en internationell synvinkel hela tiden. Enligt henne finns det också ett antal personer som redan har visat denna aspekt.

Efter det är idolerna själva ansvariga för att bestämma vilken handling de ska ta med den potentialen.