Chippen wilhelmsson fru

Chippen wilhelmsson fru |Den 11 februari 2015 stod det klart att Wilhelmsson inte längre skulle göra en professionell karriär. Den 11 augusti samma år, vilket är ungefär ett halvår senare, avslöjades det dock att han skrivit på ett nytt avtal med sin tidigare klubb, Mjallby AIF.

Men tillvaron där förväntades inte stanna där så länge; det nya kontraktet sträckte sig bara till och med den 30 december 2015, och det främsta skälet till att skriva på det var för att hjälpa laget att undvika nedflyttning till division 1. Trots detta degraderades Mjallby till slut som ett resultat av deras förlust i matchen som avgjorde deras kvalifikationer.

Som medlem i det svenska fotbollslandslaget tävlade Wilhelmsson i fyra olika internationella slutspel. Dessa inkluderade slutspelet för EM 2004 i Portugal, slutspelet för VM 2006 i Tyskland, slutspelet för EM 2008 i Schweiz och Österrike och slutspelet för EM 2012 i Polen och Ukraina. Utöver det deltog han i kvalmatcher med landslaget inför dessa slutspel.

Chippen wilhelmsson fru
Chippen wilhelmsson fru

De har en positiv attityd: Christian, Oksana och deras tre barn, Naomi, 9, Leon-Prince, 7 och Lennox, 5.Så länge du kan ta med dig mat inne i huset ska det inte vara några problem. Enligt den tidigare stjärnan i Mjallby, som tävlade i 79 A-landskamper och var aktiv i elva proffsklubbar i olika regioner i världen, är det den enskilt viktigaste aspekten.

Chippen wilhelmsson fru
Oksana Andersson

Idag är “Chippen” aktivt involverad i en mängd olika sportprojekt i Dubai, inklusive förvaltningen av ett massivt sport- och rekreationscenter.

Å andra sidan, när det kommer till att diskutera hans aktiviteter, föredrar han att hålla en låg profil. — Jag har ett företag som agerar agentur och utöver det jobbar jag lite med sport och sport.

Oksana, makens fru, föddes i vad som tidigare kallades Sovjetunionen. När hon var tio år flyttade hon till Sverige med sina föräldrar, som var ryska respektive svenska. Hon har även jobbat som modell förutom att vara medlem i pop- och dansgruppen Sunblock. För närvarande designar hon kläder.

Trots begränsningarna i hans existens är “Chippen” på ett gemytligt humör när han målar upp en bild av hur livet i Coronatider skiljer sig från livet i omvärlden.

Du kommer nu att ha tid att engagera dig i aktiviteter som du tidigare inte kunde genomföra. Vi håller oss aktiva i hemmet på en mängd olika sätt som att lägga pussel, spela spel och andra aktiviteter.

Min fru, barnen och jag deltar i många aktiviteter tillsammans som familj. Jag tränar mycket och vi kan bada i vår pool. Enligt “Chippen” är det viktigt att hålla sig sysselsatt.