Alhaji Jeng Fru

Alhaji Jeng Fru image 3 Ex

Alhaji Jeng Fru |När jag slappade framför tv:n hemma hos mig i Angered, det var då jag började intressera mig för sporten. Nu är det min tur att vara den som sitter i tv-studion och diskuterar olika sportevenemang. Enligt honom är det nästan som om cirkeln börjar bli full just nu.

Att sitta i studion som expert är en helt annan upplevelse för Alhaji Jeng jämfört med hans tidigare jobb, och det är uppenbart att han fortfarande har mycket att förbättra.

I varje aspekt av livet, inklusive denna, finns det alltid utrymme för förbättring och tillväxt. Eftersom jag har mycket utrymme för förbättringar, rådgör jag ofta med mina kollegor. Samtidigt, understryker han, har jag ett kristallklart mål i åtanke.

I finaltävlingen i U23-EM, som hölls i Amsterdam, Nederländerna, 2001, slutade Jeng på en sjätte plats med poängen 5,30.Jeng kunde inte avancera förbi kvalomgången till U23-EM som hölls i Bydgoszcz, Polen 2003.

Alhaji Jeng Fru
Alhaji Jeng Fru

Alhaji Jeng Fru image 2

2005 deltog Jeng i inomhus-EM i Madrid, där han så småningom tog sig hela vägen till finalen med poängen 5,70. Men i mästerskapsomgången slutade han åtta med poängen 5,50.

Alhaji Jeng Fru
mer information uppdaterar snart om

Vid världsmästerskapen inomhus 2006, som hölls i Moskva, tävlade Jeng och vann silvermedaljen med en poäng på 5,70. Han tävlade även vid EM i Göteborg 2006, men på grund av en skada i hans ena lår tvingades han dra sig ur finalen.

2007 tävlade han i världsmästerskapen i Osaka, men han slogs ut i kvalomgången med tiden 5,55. Vid inomhus-VM som hölls i Valencia, Spanien 2008, tävlade Jeng och slutade på en sjunde plats med en poäng på 5,70.

Med en poäng på 5,71 slutade Jeng på femte plats vid 2009 års EM inomhus i Turin. Samma år tävlade han vid världsmästerskapen i Berlin och slutade 12:a med tiden 5,50.

Alhaji Jeng Fru image 1

Armand Duplantis, som man kunde förvänta sig. Sedan, fortsätter han, har vi även Khaddi Sagnia, Daniel Sthl och Simon Pettersson, som alla jag tror har goda chanser att ta medalj.

Utöver det är intrycket som lämnats att det finns en hyfsad toppbredd i Sverige för tillfället. Utöver det har jag stor tilltro till Orgryte-löparen Carl Bengtström. Under det senaste året har han tagit stora framsteg i sin utveckling.

Det är mycket uppenbart att Alhaji Jeng är riktigt exalterad inför evenemanget, och han är övertygad om att fansen kommer att se ett stort antal nya yrken få sin start.

Alla är överens om att att vinna medaljer är den överlägset bästa delen av alla tävlingar. Å andra sidan finns det mycket att se fram emot, och det gör mig glad att se början på så många olika äventyr. Vad jag förväntar mig kommer att ske under hela mästerskapet.

Men Alhaji Jengs intressen sträcker sig långt bortom enbart sportens område. Tillsammans med Alexander Reggiani driver han sedan några år tillbaka agentföretaget Icon Sports Management

Alhaji Jeng Fru image 0
Rating