Rosa körberg sjuk

Rosa korberg sjuk photo 3 sjuk

Rosa körberg sjuk |Hon är mest känd för att vara medlem i bandet Attack, som nådde mainstreamframgångar 1981 med singeln “Ooa all night”. Hon deltog också i Melodifestivalen i Sverige 1984 med låten “Schack och matt”, som slutade oavgjort på en sjätte plats.

Den 28 juli 2015 var Rosa Korberg deltagare i Allsng på Skansen som sändes i SVT.Dessutom har hon producerat produktioner under eget namn.

Till exempel, just nu diskuterar jag om det skulle vara lämpligt att inkludera Glimmande-nymfen eller inte. Kommer du ihåg hur Bellman beskrev samlag? Kan du sjunga den? Han funderar osammanhängande.

Tommy är i alla fall säker på en sak, och det är det faktum att konserten kommer att hylla livet på något sätt. Han har gått igenom ett antal utmaningar med sin hälsa, och han är lättad över att äntligen vara på fötter igen.

År 2020 var ett utmanande år. – Den första sjukdomen jag hade var bältros, som jag behandlade med två omgångar penicillin. Efter det utvecklade jag corona. Sedan inträffade den verkliga explosionen. Under juli månad var jag uppbokad på Bomans hotell i Trosa för tre separata föreställningar på varandra följande dagar.

Rosa korberg sjuk photo 2

Rosa körberg sjuk
Rosa körberg sjuk

Efter det märkte jag att jag började må dåligt, men jag hade ingen aning om vad som var fel på mig. Jag hade en temperatur på 38 grader, men jag övertygade mig själv om att det inte var något för en viking och att allt jag behövde göra för att må bättre var att ta två Alvedon.

Rosa körberg sjuk
mer information uppdaterar snart om Rosa körberg sjuk

Trots att Rosa inte har setts offentligt särskilt ofta på senare tid, var hon med i “Sveriges bästa” för ett drygt år sedan, då låten “Ooa hela natten” valdes till tredje bästa svenska sommar träffa.

Sedan fortsatte hon med att informera mig om att hon ibland fortfarande uppträder med sitt tidigare band Attack.

Rosa körberg sjuk photo 1

Att sjunga är något som vi tycker är ganska roligt. Därför, när vi var klara med “Ola hela natten” var jag medveten om att ett antal band anordnade en turné. Du börjar där och slutar där, och mellan de två punkterna utför du ett kort set någon annanstans. Enligt vad hon säger i avsnittet, “vi slutade aldrig, som att vi bara fortsatte.”

Efter det fortsatte hon med att förklara för mig att hon kunde få positionen som sångerska i bandet efter att ha sett en annons för tjänsten i en tidning.

Jag jobbade som småexpert på RFSU när jag stötte på en annons för band som sökte sångare. Annonsen publicerades i en tidning.

Sedan hade jag föreställningen, “Nej”, att jag är kapabel att sjunga på egen hand i situationer som dessa. Jag tänkte att jag skulle chansa, och om de vill ha mig kommer de att höra av sig till mig; om inte, så är det adjö.

Efter det frågar Gry Forsell vem hon tävlade för i bandets jakt på en sångare, och när hon svarar med Tommy Nilsson hörs en häpnadsväckande applåd från publiken.

Rosa korberg sjuk photo 0

Rosa minns ett specifikt ögonblick från sin tid med Attack, som hon tar upp när hon tänker tillbaka på den perioden.

Rating