Caroline aspegren ålder

Caroline aspegren alder image 3 alder

Caroline aspegren ålder |Explosioner kunde på lördagskvällen höras i bostadsområdet Ronna strax efter klockan halv åtta. Enligt de uppgifter som Expressen lämnat verkade det röra sig om en automatisk eldning.

Det hade skett en dödsskjutning där tidigare. Han var den femtioförsta personen som miste livet i en skottskada i Sverige hittills 2018.

Enligt uppgifter från Expressen verkar polisen under antagandet att mannen blivit skjuten av misstag.

Caroline aspegren alder image 2

Det hade bara gått ett par dagar efter den tidigare tragiska skottlossningen i Ronna. På fredagen i förra veckan sköts och dödades en 19-årig man utanför en fritidsanläggning och en förskola.

Caroline aspegren ålder
Caroline aspegren ålder

Våldstakten i Södertälje ökar i oroväckande takt. Enligt Caroline Aspegren, chef för närpolisregionen, har det inträffat fyra skott i området på cirka en vecka, vilket är definitivt oroande.

Caroline aspegren alder image 1

Caroline aspegren ålder
40 YEARS

Följande söndag samlas församlingarna i St. Gabriels kyrka, som ligger i hjärtat av grannskapet, för en liturgi för att sörja offren för skottlossningen.

Presidenten, Polin Shahho, uttrycker den besvikelse som delas av församlingen.Vad finns det mer att säga förutom ja? Det ger mig en dålig känsla. Hon nämner att vi håller evenemang för barnen, att vi arbetar tillsammans med de andra kyrkorna och att vi går på nattvandringar.

Caroline aspegren alder image 0

Det är oroande eftersom personen som beskjutits mot inte ansågs ha varit det avsedda målet för skottlossningen.

Om så är fallet kan vi inte beordra våra veteraner att samlas utanför. Det känns inte säkert. Hon förklarar att även om vi gärna hjälper polisen, kan vi inte skicka ut våra medlemmar i samhället när det inte är säkert att göra det.

Rating