Melwin Lycke Holm Mamma

Melwin Lycke Holm Mamma image 3 Friidrott

Melwin Lycke Holm Mamma |För en dryg månad sedan fyllde han 15 år. Vilken typ av födelsedagspresent fick Melwin Lycke Holm av sin pappa Stefan i år?

Strumpor och godis, för att vara säker, men så finns det också den sprängda Lego-mannen Yoda. De senaste åren har jag inte byggt särskilt mycket; nuförtiden är det min far som sköter större delen av bygget. Inom familjen är han känd som LEGO-entusiasten.

På Karlstads parkering vid Vxnashallen ses för första gången den grå Saab kombi. Först hoppar Stefan, sedan Melwin, ut genom fönstret. Efter skolan slutför Melwin sitt vanliga mönster att gå hem för att umgås med sin pappa, Stefan, och sedan bege sig iväg för att träna.

När han traskar mot ytterdörren knasar Melwin på en proteinbar i munnen.

Det är fortfarande bara ett fåtal personer närvarande inne i friidrottshallen trots att klockan är några minuter efter 15.00.Träningen sker sex dagar i veckan.

Melwin Lycke Holm Mamma image 2

Enligt Stefan Holm är han ledig på lördagar och det avtalet hade jag. Det har varit rätt att fortsätta med det för det har löst sig bra.

Lycke Holm blev den 15 augusti 2020 den yngste svenska mästaren någonsin, då han vann guldmedaljen i höjdhopp vid sommar-SM med en distans på 2,13 meter.

Efter att ha uppnått ett nytt personbästa hopp på 2,16 meter i höjdhoppstävlingen vid inomhus-VM i februari 2022 tilldelades Lycke Holm guldmedaljen.

Melwin Lycke Holm Mamma
Melwin Lycke Holm Mamma

Juniormästerskapen inomhus hölls nästa månad, och han vann två guld och ett silver där. Lycke Holm nådde sina personbästa i alla tre tävlingar hon tävlade i, vann guld i höjdhopp med distansen 2,18 meter, guld i tresteg med distansen 14,49 meter och silver i längdhopp med distansen 7,26 meter.

Melwin Lycke Holm Mamma image 1

Melwin Lycke Holm Mamma
Anna Lycke

Expressen har fått bekräftelse från Stefan Holm att han är inblandad i ett nytt romantiskt förhållande.

Det är sant att vi är ett par, men utöver det vill jag inte kommentera vårt förhållande. Efter att ha varit i allmänhetens ögon i mer än 20 år har Stefan Holm uttryckt sin önskan att hålla så mycket av sitt privatliv utanför media som möjligt.

Melwin Lycke Holm är produkten av den 44-årige mannens tidigare förening med Anna Lycke, som han delar en son som heter Melwin Lycke Holm.

Melwin Lycke Holm, en höjdhoppsstjärna som bara är 15 år, har slagit tre av sina egna personliga utomhusrekord i sommar.

Melwin Lycke Holm Mamma image 0

Det nedslående resultatet på 2,03 meter på Viksvallen i Arvika på onsdagskvällen kom efter det nya rekordet på 2,12 meter som sattes i Huddinge i lördags.

Rating