Adam Alsing Barn

Adam Alsing Barn |Alsing tillbringade sin barndom i städerna Karlstad och Sollefte i Värmlands län. Medan han fortfarande gick i gymnasiet arbetade han som discjockey i Karlstad. Alsing började sin karriär som programledare för ett flertal lokala program som sändes från Värmland på Sveriges Radio.

När TV4 började sända 1990 debuterade han som tv-programledare för programmet Twist & Shout. 1991 blev han programledare för dejtingprogrammet Tur I karlek (Kärlek vid första ögonkastet) tillsammans med Agneta Sjodin, och tillsammans presenterade de över 100 avsnitt av programmet. 1993 flyttade han till TV3 och började presentera sin egen talkshow som heter Adam. I mitten av 1990-talet

Alsing var programledare för den svenska versionen av Big Brother, som sändes på Kanal 5 mellan åren 2000 och 2004, samt realityserien Masterplan 2005. Mellan 2006 och 2007 var han programledare för Jeopardy! på TV4, tar över för Magnus Harenstam. Mellan åren 2009 och 2011 presenterade han “Sveriges sämsta förare” på TV4 .

Alsing deltog 2011 i föreställningen “P sp ret” tillsammans med Stefan Holm. Programmet sändes i SVT. Mellan 5 september 2011 och 5 april 2012 var Alsing värd för Adam Live, en live talkshow, på TV3. 2014 var han värd för Big Brother ännu en gång, denna gång på Kanal 9. [10] Alsing deltog som tävlande i P sp ret 2011 tillsammans med Stefan Holm.

Adam Alsing smittades av covid-19 i våras, vilket sammanföll med början av den första vågen av pandemin. Den tragiska nyheten att infektionen hade krävt hans liv levererades den 15 april.

Adam Alsing var en omtyckt individ som trivdes i ett stort antal vänners sällskap och ledde ett aktivt socialt liv.

Adam Alsing Barn
Adam Alsing Barn

“Jag hittar inga ord, jag är uppriktigt sagt så fruktansvärt ledsen till innersta. En vän och kollega som jag har delat både glädje och tårar med har gått bort! En vän med ett stort hjärta som kommer att lämna ett stort tomrum i mig men också i många andra”, skrev en vän vid namn Laila Bagge på Instagram efter att hon informerats om Adam Alsings bortgång. Bagge hade blivit kontaktad av någon som delade beskedet om Alsings bortgång.

Adam Alsing Barn
Sebastian Alsing , Kasper Alsing

Adam Alsings föräldrar vet inte hur eller när deras son blev smittad av viruset som i slutändan ledde till att han gick bort.

Adam Alsing ska ha ringt sin mamma Ulla-Lena Alsing och sin pappa Rolf Alsing när han började uppleva de första symptomen på covid-19. De hävdar att sjukdomen snabbt tog ut sin rätt på honom, men ingen av dem förutsåg att den skulle ta slut i hans liv.

Under sina sista dagar var han ansluten till en ventilator. Den 14 april ansågs hans hälsotillstånd vara stabilt; men det försämrades snabbt efter det. Dagen efter dog han.

Enligt föräldrarna led Adam Alsing inte av några redan existerande tillstånd, som det står i tidningen Nya Wermlands.

I dagens värld konfronteras föräldrar ständigt med känslor av förlust. Adam Alsing var deras förstfödda barn, och vid tiden för hans födelse var hans föräldrar fortfarande ganska unga. Enligt Adam Alsings pappa, Rolf Alsing, var han inte bara en sann kärleksunge när han föddes, utan han förblev det under hela sitt liv på 51 år.

“Adam, du kan omöjligt vara den bästa vännen i världen för att du är den snällaste, roligaste och underbaraste personen. Hur var det möjligt för dig att bli tagen ifrån oss? Hur oändligt djupt kan man låta verkligheten gå utan konsekvens?”, förklarar TV4-kompisen och profilskribenten Patrick Ekwall på sitt Instagramkonto. Nästa sak han säger är “Jag vill inte acceptera att det här är sant, det får inte vara det”, och jag håller med honom.

Under början av 1990-talet var Agneta Sjodin och Adam Alsing medprogramledare för programmet “Tur I karlek”. Hon har mycket positivt att säga om den tidigare arbetskamraten.

Jag tycker att det är obegripligt och fruktansvärt sorgligt på samma gång. Det är mycket att ta in på en gång. I ett sms som hon skickade till SVT sa Agneta Sjodin “Mina tankar och böner går till Adams familj, som måste gå igenom en utomordentligt svår period just nu och sakna honom mycket.”

Trots att han flyttat från Karlstad behöll Adam Alsing sin lojalitet till fotbollslaget Farjestad. Adam Alsing var nära vän till den legendariske hockeyspelaren Håkan Loob.

När han var 15, 16 och 17 år gammal var han barnvakt åt mina barn, och under den tiden var vi mycket bekanta med varandra. Jag känner dock inte längre något behov av att kommentera detta ämne ytterligare. Enligt Hkan Loob, som pratade med SVT Nyheter Värmland, “är jag helt överraskad.”