Evin Ahmad Längd

Evin Ahmad Längd |Elvin Ahmad föddes den 8 juni 1990 i Stockholm, som ligger i Sverige. Hennes föräldrar är kurder. Hennes mamma är från Afrin i Syrien och hennes pappa är en skådespelare från Sulaymaniyah i Irak. Båda deras hemstäder ligger i Irak. Hon tillbringade 22 år av sitt liv i kvarteret Akalla i Stockholm, där hon växte upp.

Evin Ahmad är en välkänd svensk kändis som blev internationellt hyllad efter att ha vunnit Silver Leaf Award för sin roll som Mirja i den svenska dramafilmen Drom vidare .Hon är också känd för sina ledande roller i fantasykomedin Ett oga rott och dramafilmen Ingen s fin som du.

Evin Ahmad Längd
Evin Ahmad Längd

Båda dessa filmer släpptes i Sverige (One Eye Red). Hon har också varit med i återkommande eller återkommande gästspel i ett antal tv-program, som The Rain, The Restaurant , Livet I Mattelandet (2016) och 112 Aina . Hon debuterade i rollen som Magda i 2007 års kortfilm Till slut, som markerade början på hennes skådespelarkarriär.

Evin Ahmad Längd
5′ 4″

När den första säsongen av serien debuterade var Evin Ahmad 30 år gammal; idag är hon 32. Den 8 juni 1990 hittade Evin född i Stockholm. Hon tillbringade sin barndom i förorten Akalla, där hennes föräldrar bosatte sig på 1980-talet efter att ha flytt från Iran-Irak-konflikten som kurdiska flyktingar. Dessutom har Evins pappa arbetat i underhållningsbranschen tidigare.

Eftersom Snabba Cash har varit en så stor hit, är många nyfikna på Evin och all hennes personliga information, hur lång hon är. Enligt webbplatsen Celebs Week, som samlar all information som människor är intresserade av att lära sig om samtida kändisar, står Evin Ahmad på en höjd av 158 cm.

Evin har varit en del av ett antal kritikerrosade projekt som har släppts på Netflix, inklusive Snabba Cash. Utöver det spelar hon advokat i den svenska tv-serien “Storst av allt”, samt i filmen “Max Anger”, där hon spelar mot Adam Lundgren.

Rating