Robert Gustafsson Förmögenhet

Robert Gustafsson Förmögenhet |Gustafsson använder vanligtvis en mer traditionell och fysisk komedistil, som slapstick och att spela karaktärer med mycket överdrivna personligheter. Medan Killingganget främst är känt för sin användning av ironi och popkulturreferenser, är Killingganget främst känt för sin användning av popkulturreferenser.

Det är allmänt känt att han kan imitera en mängd olika röster och dialekter, och att han vanligtvis porträtterar karaktärer som till slut skadar sig själva. När han arbetar självständigt eller tillsammans med andra utanför Killinggånget är denna stil mycket mer uppenbar.

Gustafsson är en av de mest kända och omtyckta komikerna i Sverige. Han har gjort framträdanden i en mängd olika filmer och tv-program. Utöver det har han synts i norsk tv i programmet Pen Post. Utöver det banbrytande arbete han gjort med Killinggangen har han varit en oumbärlig komponent i den svenska underhållningsbranschen under en längre tid.

Han har varit en regelbunden besökare i komediprogram som Gaster med gester och Parlamentet, som är ett populärt panelprogram som liknar BBC-programmet If I Ruled the World. Han har gjort roller i sitcoms som Rena rama Rolf.

De senaste åren har vi sett honom ta på sig stora roller, som Allan Karlsson i “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” och Stig Engström i “Den osannolika mördaren”. I var och en av dessa filmer spelade han en central karaktär. Hans karriär sträcker sig dock ända tillbaka till mitten av 1980-talet och den tog verkligen fart förrän efter SVT:s barnprogram “Bjornes Magasin”.

Men hur är det med själva företaget? Hur står sig stjärnskådespelarens situation med produktionsbolaget?

“Grattis, riksdagen, eftersom allt du gör fungerar så perfekt. Björnes Magasin-Bjorne sjunger på scenen under söndagens “Vilket liv” att han har “en bra karriär och är mångmiljonär.” – och det finns ingen möjlighet att det kan möjligen vara en lögn.

RG Production AB och Prodhouse AB är båda verksamheter där Robert Gustafsson är aktivt engagerad. Båda de styrelser som han sitter i har honom som ledamot och i styrelsen för det sistnämnda bolaget sitter även hans hustru Charlotta Gustafsson som suppleant.

Redan i 80-årsåldern gjorde Lotta slut med honom för en annan kille och gifte sig med någon annan. De blev tillsammans igen efter en tid, men i mitten av 1990-talet skakades förhållandet upp av nya problem när Robert var otrogen mot en dam som då bara var 21 år. Hans bok innehåller en passage där han hänvisar till älskarinnan som “vacker som en solstråle.”

“Även om det fanns många fall av ordet “bah” spridda i fraserna, var mängden anspelningar utomordentligt stor för någon i hennes ålder. Hon var en konstigt erfaren person i livet. Hon erbjöd ett brett utbud av tjänster under samma tak. Det blev genast till en skandalhistoria, “Enligt Hand säger Robert Gustafsson om sig själv i självbiografin.

Robert Gustafsson Förmögenhet
SEK 44.8 million

Till slut rapporteras det att Lotta ställde Robert inför ett ultimatum, och Robert tog beslutet att upphöra med den utomäktenskapliga anslutningen. De fortsätter att leva tillsammans som gifta partner och är folkbokförda på samma adress.

Enligt Expressen genererar han ett typiskt år en omsättning på tio miljoner norska kronor för sitt företag. Det senaste året var dock intäkterna för hans verksamhet 10,7 miljoner kronor.

Det finns dock ett mörkt moln på den sorglösa skådespelarens himmel sedan Robert Gustafsson drabbas av coronaviruset precis som alla andra inom underhållningssektorn.

Robert Gustafsson skriver i sitt bokslut till Bolagsverket att spridningen av covid-19 gör att många företag kan hamna i en ekonomiskt svår situation med likviditetsproblem, vikande försäljning och på sikt även stark påverkan på förtjänst. Detta på grund av den inverkan som spridningen av covid-19 kan ha på ett företags förmåga att generera intäkter.

Ändå var år 2019 åtminstone ännu ett framgångsrikt år för artisten.

Lite mer än 4,3 miljoner svenska kronor var den vinst som blev kvar efter skatt i Gustafssons bolag RG Production AB. Det svindlande beloppet av eget kapital, som är tillgångarna minus skulderna, uppgick till totalt 44,8 miljoner svenska kronor.

I tv-serien “Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet”, som sändes föregående år, porträtterade han den ikoniska rollen som privatdetektiven Ture Sventon.

Utöver det medverkade han i farsen “Trassel”, som skrevs av komikern Ray Cooney, på Krusenstiernska teatern i Kalmar, som han är en av delägarna till. På grund av oförutsedda omständigheter kommer föreställningen av “Dappor p prov” för i år att behöva schemaläggas till nästa säsong.

Filmen “Rymdresan”, med Robert Gustafsson i huvudrollen, är baserad på en barnbok skriven av Christer Fuglesang, en svensk astronaut. Gustafsson har också en roll i den här filmen.

Under det föregående året tog han med sig sin väl mottagna och mycket populära föreläsning “Slögång, framgång, tur och retur”, under vilken han diskuterade sitt eget personliga liv och yrkesmässiga ansträngningar.

Rating