Maja Nilsson Lindelöf Längd

Maja Nilsson Lindelof Langd image 3 Blogg

Maja Nilsson Lindelöf Längd |Hon är tvåbarnsmamma med sin man, fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelof, som hon delar äktenskap med. Hon beskriver, på sitt Instagram-konto, hur det är att vara gift med en professionell fotbollsspelare samtidigt som hon gör en karriär som influencer i samma bransch.

Hon är inte rädd för att dela med sig av sina åsikter, vilket är en anledning till att sportskribenter tar fasta på henne. Tillsammans med Sanna Dahlstrom, som är gift med fotbollsspelaren John Guidetti, producerade hon podden med titeln Livet p laktaren. Sanna är Johns fru.

De hade utvecklat en vänskap tack vare den andres make och pratade i telefon många gånger om dagen. De var av åsikten att deras förvirrade babblande om viktiga och oviktiga saker skulle bli en utmärkt podcast.Produktionen startade 2017, men den avslutades oväntat efter 77 avsnitt i början av 2019, vilket ledde till rykten och misstankar.

Tillsammans med modehuset Gina Tricot presenterade hon två kollektioner under år 2020: en för våren och en för hösten.

Maja Nilsson Lindelof Langd image 2

Under loppet av sin karriär har Maja haft en mängd olika titlar, inklusive de som influencer, YouTuber, entreprenör och modedesigner.

Maja Nilsson Lindelöf Längd
162 cm

Inte bara Majas blogg, som är ganska populär, utan även designarbetet som hon har gjort i samarbete med Gina Tricot visar att hon har ett starkt intresse för modebranschen. Kollektionen Maja x Gina Tricot, som gavs ut tidigare i våras, blev en stor succé och sålde som smör så fort den blev tillgänglig för allmänheten. Maja är täckt av en mängd olika tatueringar. Tre är till hennes son Victor, en är till hennes mamma och en är till hennes man.

Hon har ett porträtt av sin mamma, som också är hennes närmaste vän, tatuerat över underarmen på hennes vänstra arm. Andy Blanco, en skicklig tatuerare, är den som ansvarar för designen och utförandet av tatueringen. Blanco ansvarar även för flera av John Guidettis tatueringar.

Maja Nilsson Lindelof Langd image 1

På insidan av ringfingret har Victor en tatuering som består av ett ankare samt en bokstav V. Det faktum att Victor hade en bokstav “M” tatuerad på knogen på sitt vänstra ringfinger påverkade hennes beslut att skaffa en tatuering av en bokstav “V.”

Under sin resa till Maldiverna sommaren 2017 ställde Victor frågan till Maja när de var där. De valde slutligen att knyta ihop säcken i maj 2018, då de blev man och hustru. Fotboll har varit Victors främsta sysselsättning under större delen av hans liv, och han spelar för närvarande för Manchester United. Han kom till världen den 17 juli 1994.

Både Maja och Victor kommer ursprungligen från samma stad, som kallas Västers. 2013 blev de bekanta under Summerburst. Efter det tog Maja mod till sig att nå ut till Victor och skrev till honom på Facebook. Vad som hände efter det är gamla nyheter…

På Instagram går hon under namnet Majaenilsson och på Twitter, där hon är känd sedan ett antal år tillbaka, verkar hon under namnet Majanilsson där hon har över 56 000 följare. Dessutom finns Maja bloggande på Majaelisabeth.com.

Maja Nilsson Lindelof Langd image 0

2018 knöt hon ihop sig med mannen som hon dejtat länge, Victor Lindelof. Båda var bekanta med varandra med början runt 2011. Både älsklingen och skönheten har djupa känslor av tillgivenhet för varandra. På liknande sätt verkar det som att de spenderar mycket tid tillsammans, vilket är att vänta. De flyttade till sina separata platser någonstans runt år 2015.

Du kanske får en kick av möjligheten att lära dig om relationen, totala tillgångar och bio-wiki för andra fantastiska personligheter från webbaserad underhållning som Kathyrn Boyd och Diana Saldana , till exempel.

Rating