Sverrir gudnason fru

Sverrir gudnason fru |Sverrir Gudnason är en svensk skådespelare med isländska förfäder. Han föddes den 12 september 1978 och hans födelse namn på isländska är Sverrir Páll Gunason .Gudnason växte upp i Reykjavik, Island efter att ha tillbringat sin barndom i Lund, Sverige.

1990 ryckte han och hans familj sina liv och flyttade till Tyreso, Sverige, efter att hans far säkrade en position som professor vid Royal Institute of Technology. Han fick utmärkelsen för bästa skådespelare vid Shanghai International Film Festival 2009 för sin föreställning i Swedish/Danish Film Original, som fick honom hedern. Sedan dess har han skildrat delen av Pontus Hoijer under den andra säsongen av tv -serien Wallander. Dessutom har han spelat ledande roller i shower på stadens teatrar i Göteborg och Stockholm.

I filmen “Borg vs. McEnroe”, som släpptes 2017, valdes han att spela rollen som Björn Borg. I thrilleren med titeln “The Girl in the Spider’s Web” som släpptes 2018 spelade han rollen som Mikael Blomkvist. Gudnason skildrar karaktären av den försiktigt misogynistiska fadern som en svår ung familjemann i flashback -scenerna i den kommande filmen Falling, som skrevs, regisserades och agerade av Viggo Mortensen. Filmen är planerad att släppas 2020.

Min forehand var ganska solid från början av matchen. Svårigheten kom från att försöka imitera Borgs backhand. Det tog en hel del av min tid. Låt oss vara ärliga. Jag är inte längre den yngsta personen som försöker atletisk prestanda på denna nivå; Jag är för närvarande i slutet av fyrtiotalet.

Under de första veckorna av min träning skadade varje muskel i hela kroppen som helvete. Men vid någon tidpunkt går du utöver den tröskeln. Efter det behöver du inte oroa dig för att uppleva mer smärta under dina träningspass. I slutändan spelade jag tennis i cirka 16 timmar per vecka.

Jag slutade prata med honom, men det var inte förrän efter att fotograferingen hade förpackats. Jag tvekade att delta i samtal med honom vid den tiden. Detta var ett avsiktligt val från min sida, eftersom det i alternativet skulle ha hindrat mig från att fortsätta.

Sverrir gudnason fru
Josefin Ljungman

Tidigare hade jag undersökt och studerat allt jag kunde upptäcka om Björn, inklusive fotografier, videofilmer, böcker och intervjuer. Men spelen han spelade var det mest väsentliga. Det visade sig vara viktigt för mig. För i dessa inställningar kan killen kännas igen i ordets mest autentiska betydelse.

Efter det monterade jag alla pusselbitarna. Ändå avstod jag från att inleda en konversation med honom om hans bakgrund och vad som drev honom i början. Det var upp till mig att skapa positionen för mig själv. I något annat sammanhang kunde jag inte få det att fungera.

Sverrir Gudnason hade inga andra tankar om att ta på sig Haijbys sida, trots att karaktären är full av en mångfacetterad rike av mental och fysisk ångest. Åtminstone inte så mycket som han gör regelbundet:

I all ärlighet var jag inte bekant med Haijby -incidenten innan till denna punkt. Men om du pratar med äldre individer kommer de att komma ihåg rättegången. När jag äntligen fick händerna på manuset tyckte jag att det var riktigt fantastiskt, och jag gillade hur karaktären hade många olika aspekter eftersom det gjorde historien mer intressant.

Den svåraste aspekten av rollen var att framställa Haijby på ett sätt som gjorde det möjligt för publiken att förstå vem han är. att jag inte skriver det på näsorna hos andra människor.

De anpassade sig snabbt till de nya omständigheterna. Men den allra första gången var det “min Gud”, tillägger Sverrir, och sedan berättar han historien om hur Salka, den äldsta dotter, blev vän med Wannadies-Par Wikstens dotter, och hur de två upptäckte en gemensam mark i faktum att deras fäder har sådana dystra frisyrer.

I de flesta fall gör jag det till en punkt att få hjälp från andra, så att det inte verkar som om jag bara står runt och lappar. När jag gjorde “Paraplyerna i Cherbourg” på Stockholms Stadsteater, arbetade jag med Nils Jansson, som var trompetspelaren i bandet. Innan “Fenix” arbetade jag med honom.

Jag är den som “väljer” bandet, och medan jag var i “Monica Z”, var Svante Soderqvist, som också var i det spelet, den som lärde mig att spela den stående basen. Efter det fick jag möjligheten att lära mig att spela trummorna, harmoniken och lite piano för låtarna “Miss Sverige”, “fram till lägret” och “Den AllvarmamaMa Leken.” Gitarren är det enda instrumentet som jag verkligen kan spela.

Shia LaBeouf, som skildrade Shia LaBeoufs motståndare på skärmen John McEnroe i “Borg”:Vi kommunicerar bara med varandra här och där via textmeddelanden. Det har väckt mitt intresse eftersom han har författat manus för filmen “Honey Boy”, där han också spelar som sin egen far. När han kommer in i en roll kan Shia ibland vara en litenE intensivt, men detta tjänar bara till att motivera andra runt honom att prestera bättre.

Rating