Kammi Rosenskjold Pojkvän

Kammi Rosenskjold Pojkvän |Enligt de uppgifter som vi har dejtar Kammi Rosenskjold inte någon för närvarande.YouTuberns födelsedag är den 3 augusti och hon är född i Sverige. Vloggare och livsstilsexpert från Sverige vars kanal med samma namn uppmärksammats av mer än 190 000 tittare. Kanalen har fått draghjälp tack vare sitt sortiment av gör-det-själv-tutorials, vloggar och recensioner av olika produkter.

Från och med år 2022 är Kammi Rosenskjold inte involverad med någon annan person. Kammi blir 27 år i år. Enligt uppgifterna från CelebsCouples har Kammi Rosenskjold varit i minst ett tidigare förhållande. Hon har aldrig varit i ett förhållande fram till detta. Kammi är just nu i sällskap med den 22-årige konstnären Nicholai “Nico” von Benzon Hollesen.

Paret sågs ute och gick tillsammans nyligen för att fira alla hjärtans dag. Efter det stannade vi till på en italiensk restaurang i Alings för lite oxfilépasta. I november 2017 började Kami och Nico dejta varandra. Innan dess hade hon ett förhållande med en man som hette Dennis.

Kom tillbaka ofta eftersom vi kommer att fortsätta att uppdatera den här sidan med nya dejtingnyheter och spekulationer. Kammi Rosenskjold, liksom de flesta kändisar, anstränger sig för att hålla sitt personliga liv, inklusive sina romantiska relationer, hemligt.

Kammi Rosenskjold är singel. Hon har ingen pojkvän eller flickvän för närvarande. Vid ett tillfälle tidigare var Kammi i ett romantiskt förhållande. Kammi Rosenskjold har inte varit förlovad tidigare. Inte bara hennes mamma, Anja, gör framträdanden på sin kanal, utan Anja har även en framgångsrik kanal på YouTube under eget namn. Enligt uppgifterna i våra akter har hon inga barn.

Kammi Rosenskjold Pojkvän
Ex pojkvän Dennis.

Om totalt 348 dagar kommer Kammi Rosenskjold att fylla 28 år. FamousDetails har sammanställt en lista över de 10 bästa sakerna du bör veta om Kammi Rosenskjold.

Nu har hon mer än 193 000 prenumeranter på YouTube, och över 192 000 personer följer henne på Instagram, där hon gör inlägg under namnet @danskhelvetet.

På Instagram kan Kammis följare se allt från hennes poledance-övningar till selfies till fotografier från hennes resor och allt däremellan.

I en intervju med Goteborgsposten diskuterade Kammi vad hon anser vara drivkraften bakom hennes prestationer och framgångarDu kan lita på att jag alltid är rättfram, ärlig och öppen. Kammi berättade för mig då att många tror att jag är en bra klippare och att om filmerna inte är bra redigerade så slutar många att titta på dem.

Anja, Kammis mamma, som är 46 år, har också en kanal på YouTube. Anja tillhandahåller ett brett utbud av innehåll i sina videor för de nästan 110 000 personer som prenumererar på hennes kanal. Detta innehåll sträcker sig från upptåg till recept. Nyligen lurade hon till exempel Kammi att tro att hennes helt nya BMW hade tagits utan hennes tillstånd.

I flera av sina videobloggar har Anja till och med tagit upp några av livets tyngre frågor. Inklusive, men inte begränsat till, hur hon blev sexuellt ofredad som ung, och den videon fick en betydande mängd feedback. Anja avslöjade i en intervju med Allas att hon hade översvämmats med mer än 2 000 brev och kommentarer.