Ella Tiritiello Familj

Ella Tiritiello Familj

Ella Tiritiello Familj |Fram till idag har dock väldigt få personer haft möjlighet att höra vad 14-åringen har att säga.Jag har alltid lidit av scenskräck, så jag skulle sjunga själv i mitt rum. Ingen i min familj har någonsin hört mig sjunga, inte ens mina föräldrar.

Men 2019 började hon lägga upp smakprov på sin musik på Instagram, där hon fick bra feedback och, genom kontakter från sin pappas vänner, kunde säkra en plats i en inspelningsstudio i Stockholm. Där kunde hon spela in omslaget, som nu spelas av Kungliga Filharmonikerna för att ackompanjera namnbytet på den välkända arenan.

Det känns helt fruktansvärt och helt otroligt på samma gång. Jag kan bara inte lägga huvudet runt det än. Allt detta är ganska färskt i minnet.

Nu när låten blir mer populär över hela världen anar hon att hennes vänner och släktingar ibland kan ge henne en chockad blick.

De kommer nästan säkert att känna en stor glädje. Men jag är säker på att de också kommer att bli förvånade över det.

En musikvideo släpptes i samband med lanseringen av Globens nya officiella namn, Avicii Arena. I videon framför en ung tjej vid namn Ella Tiritiello från Hammar i Kristianstad, som bara är 14 år gammal, Aviciis låt “For A Better Day” på taket av arenan medan Kungliga Filharmonikerna spelar i bakgrunden.

Jag är inte närmare att förstå det nu än jag var tidigare. Ella Tiritiello säger att hon inte känner igen sig i det hon upplever.

Hon har hyllats för sin sångröst av människor från en mängd olika länder och kulturer. Å andra sidan, att ta sig till toppen av Globen har inte varit en promenad i parken.

Ella Tiritiello Familj

Hon förklarar, “Jag har mycket scenångest”, och tillägger att hon främst sjöng i sitt rum eftersom hon var så nervös.

Billie Eilish, Sia, Lana Del Rey och Zara Larsson är några av de mest populära artisterna just nu. Just den här musikern är bara en av en handfull välkända artister som nyligen har uttalat sig för Ellas arbete med Kungliga Filharmonikerna.

Det är nästan obegripligt att Zara Larsson skulle vilja kommunicera med mig. Det känns nästan overkligt, säger Ella.

Ellas vän pressade henne till den punkt där hon gick från att sjunga i sitt sovrum till att göra något så modigt som att lägga upp musikklipp på Instagram. Hon fick möjligheten att prova på att spela in några låtar, bland annat “For a better day”, under hennes tidiga arbetstid på musikstudion Northbound Stockholm i Stockholm.

Bara en månad har gått sedan jag fick reda på att jag skulle vara med i öppningslåten för Avicii Arena. Ella Tiritiello har uppgett att hon känner sig obekväm med att det är hon som sjunger på banan.

Ella har blivit utsatt för musiken av Avicii genom sin mamma, och hon godkänner den nya tonvikt som Avicii Arena lägger på förekomsten av psykisk ohälsa hos unga.

Det är underbart att folk börjar ta fasta på det. Ella säger: “Jag vet hur det känns att vara på dåligt humör ibland och ha flera kompisar som också är på dåligt humör.”

Ella Tiritiello Familj

Ella Tiritiello har efter allt uppståndelse bestämt sig för att hon vill spela in en egen originallåt.

Det är tänkt att jag ska göra en karriär inom konsten. Som ett resultat av detta förväntar jag mig att kommunicera med dig ytterligare under de kommande åren.

Ella Tiritiello Familj

Ella Tiritiello Familj