Kristina Sandklef Född

Kristina Sandklef Född

Kristina Sandklef Född |Kinapoolen skapades från början och etablerades av Kristina Sandklef. Började sedan lära sig kinesiska på Öst- och Sydostasienlinjen i Lund år 1990, och hon fortsatte med att studera språket vid Renmin University i Peking under ett läsår under läsåret 1994–1995.

Mellan åren 1998 och 2007 var hon marknadsanalytiker för Ericsson, Sony Ericsson och ett antal olika operatörer. Hennes främsta expertområde var den kinesiska konsumentmarknaden. Därefter var hon anställd av Försvarsmakten under en period på tre år som säkerhetspolitisk analytiker.

Från 2011 till 2014 var hon anställd av investmentbolaget East Capital som makroekonom med specialisering på Kina. Hon har arbetat i en mängd olika befattningar som har gjort det möjligt för henne att hjälpa sin arbetsgivare att rekrytera personal, och hon är van vid att utvärdera arbetssökandes utbildning och kompetens. Hon är för närvarande VD för både Kinapoolen och Sandklef Asia Insights AB.

1948 var det Bonnier Media Group som kom på idén till evenemanget. Från 1949 till 1999 ägde tidningen VeckoRevyn franchisen och 2000 till 2004 stod produktionsbolaget Strix för evenemanget. Kerstin Ringberg vann i den allra första upplagan av Miss Sweden-tävlingen.

Kristina Sandklef Född

Många av kandidaterna, som Anita Ekberg, Mary Stavin, Lena Olin, Jessica Folcker och Victoria Silvstedt, har gjort framgångsrika karriärer inom musik, skådespeleri och modellering, både i USA och över hela världen.

Efter 2004 ställdes evenemanget in eftersom arrangörerna, Strix, utsattes för hot av ett antal feministiska organisationer.

Sjukdomar som påverkar kranskärlen är bland de främsta orsakerna till dödsfall och sjuklighet runt om i världen. Eftersom obehag i bröstet är det dominerande symtomet är det mycket lätt att förväxla detta tillstånd med andra problem som andningssvårigheter, spänningar och yrsel.

Systemet har utvecklats av svenska Acarix i syfte att göra det enklare att utesluta individer som inte har en ökad risk för kranskärlssjukdom. Den akustiska enheten, som har en unik teknik baserad på artificiell intelligens, är placerad ovanpå hjärtat för att spela in ljudet från kranskärlsblodflödet.

Kristina Sandklef Född

Tio minuter är allt som behövs för att slutföra en utvärdering med-systemet. Därefter kommer vi att med hög grad av säkerhet kunna utesluta de patienter som har en potential för kranskärlssjukdom. Enligt Helen Ljungdahl Round, vd för Acarix, har så många som nio av tio personer som uppsöker akuten och klagar på obehag i bröstet inte kranskärlssjukdom. Detta lägger en onödig belastning på såväl sjukvårdssystemen som på patienterna själva.

Kristina Sandklef Född

Rating