Oscar Magnusson Familj

Oscar Magnusson Familj

Oscar Magnusson Familj |Första stoppet på jubileumsturnén är planerad till Halmstad i november månad.

Vi har en djup önskan, om inte att bli omfamnad i en grupp fysiskt, så åtminstone mentalt av en. Oscar Magnusson menar att vi måste behålla vår optimism samtidigt som vi anstränger oss för att det ska bli verklighet.

Målet med bandet är att visa djupet i dess musikaliska förmågor samtidigt som de expanderar bortom sina hitlåtar. Sångaren anser att det är en berättelse av något slag.

Trots att pappa har varit död i 65 år fortsätter tiden att flyga iväg. Hur är detta möjligt? En tankeskola hävdar att det förutom själva musiken är en typ av förankring i folksjälarna och även en vilja från publiken att den ska finnas kvar. Enligt Oscar Magnusson är oron för att bevara den historien det som är i fara här.

Vi kunde ha spelat 65 träffar, men då tror jag inte att vi hade kunnat förmedla sagan på det sätt som jag anser att den borde berättas. Det finns en stor mängd musik som spänner över flera epoker som förmedlar mycket mer än bara hits. Den omfattar lycka, glädje och sorg; hela känslospektrat.

Oscar Magnusson Familj

Johanna Magnusson är för närvarande 43 år och är engagerad inom en mängd olika områden, inklusive konst.

Sedan jag gick i mellanstadiet har jag målat, gjort saker och allmänt varit kreativ. I skolan hade jag stora framgångar i bildtävlingarna och jag förstod redan då att min talang låg i bilder och former. Jag har studerat på Stockholms konstskola, Forsbergs och Broby Grafiska. Har haft ett par utställningar både här i Värmland och på Mallorca, där jag bott i runt åtta år, säger Johanna om sig själv på hemsidan Battre konst.se. Avslutningsvis säger hon:

“För närvarande håller jag på med några nya levande målningar med akryl och jag kommer att hålla en vernissage i Karlstad i mitten av april.”

Sedan han var barn hade människor som stått honom närmast ingjutit honom tron ​​att “framtiden var säker”. Att han skulle ärva bandet på samma sätt som andra människor kan ärva en gård eller ett familjeföretag, komplett med de motstridiga känslor och utmaningar som kommer med att försöka avgöra vad som är ens egen vilja och önskan kontra vad som är andras förväntningar och arvets vikt.

Oscar Magnusson Familj

De delar av presentationen som är centrerade kring dessa ämnen är där den lyser starkast. I dessa synpunkter på vad det innebär när en närståendes död inte bara är en privatsak utan också en nyhetshändelse som involverar pressmeddelanden och uttalanden, ser vi hur det är när en närståendes bortgång behandlas som både en privat och offentlig angelägenhet.

Oscar Magnusson har ett mildt och empatiskt uppträdande, och han berättar medkännande om sin förlust och sina upplevelser; Ändå kommer du ofta på att du önskar att han hade pausat och undersökt ämnet mer ingående.

Oscar Magnusson Familj

Rating