Pär Lernström Mamma

Pär Lernström Mamma

Pär Lernström Mamma |Sprickan borjade redan nar han var barn och kontakten var sporadisk unter åren. Det var inte forran Par Lernstrom var I vuxen ålder som han fick veta att hans pappa var alkoholist.

Något han ringde och berattade om från ett behandlingshemEfter besoket hos pappa på behandlingshemmet I Dalarna borjar jag se min uppvaxt på ett helt nytt satt, sager han.

Vi forstod det ju inte då, men vi bodde ju med en beroendeperson. Nar jag var liten var det nodvandigtvis inte alkoholen som drog, det kom after skilsmassan, men det var de har kickarna och sokandet efter något nytt hela tiden.

Det har aldrig gått att rakna med honom eller hans humor.Samtidigt som en del av mig vill forstå och kunna se att det finns en sjukdomsbild eller kanske en diagnos som skapat allt det som gjort ont så blir det också glasklart att så mycket bara handlat mot honom. Om hans egoism. Han har gjort som han har gjort för att det har passat honom bast.

Programmet handlar framst over Lernstroms svåra och ambivalenta kanslor kring relationen till sin pappa. Men I bakgrunden av programmet ror sig Lernstroms mom.

I slutet av sitt “Sommar” hyllar han henne.Nar jag har skrivit det har sommarpratet så hav det pågått en konflikt I mig – varfor har jag agnat hela det har programmet åt pappa, nar det egentligen ar du mamma som borde lyftas upp, sager Lernstrom och fortsatter:

Du ar anledningen till att jag sitter har I dag, allt det jeg tycker over hos mig sjalv, det kommer från dig, sager Par Lernstrom med en snyftning.

Men gråt I rosten forsatter programledaren karlekshyllningen.Jag ser att du fick slita till att ta hand om tre barn med din forskollararlon, ta oss på semester till Gotland och kopa jeansen vi egentligen inte hade råd med. Jag ser att du blev lamnad med tre barn – och sakert var du konstant orolig varje day, men aldrig fick du oss att kanna den oron.

Mamma, tack for allt du har gjort – det ar du som ar anledningen till allt gott I mig, sager Lernstom.A former employee of SR Stockholm, Utbildningsradion, the morning show Much more than muesli on MTV, Aftonbladet TV7, and Mix Megapol, he has also worked in radio.

On March 31, 2011, he parted ways with Mix Megapol in order to focus on Idol 2011 and various other responsibilities. Additionally, he has served as a host for the entertainment program known as Balls of Steel, which airs on Channel 5. Additionally, he is the author of the book Gubbe, which is a love story and was published on November 11th, 2010.

Pär Lernström Mamma

Lernstrom took over as host of the comedy program Parliament on TV4 in January of 2011, when the program debuted. The network made the announcement on March 1, 2011, that Lernstrom would also take over for Peter Jihde as the host of Idol.

Lernstrom and his then-girlfriend, who is now his wife, Linda Ohrn, appeared on the Swedish television program Herr och fru in March of 2011.

Lernstrom is from 2012 host of Kockarnas kamp on TV4 and from 2013 for Veckans svensk on the same channel.

On the 25th of June, 2022, he worked in P1 as a summer talker. There, he described how his life was impacted by a father who had never been there in his life owing to the father’s addicted conduct and self-preoccupation. He said that his father had never been there for him. Instead, he gives his mother a lot of credit for everything she has done for him and says things like, “You are the reason for all the good in me.”

Pär Lernström Mamma

Pär Lernström Mamma