Sanna Nielsen Barn

Sanna Nielsen Barn

Sanna Nielsen Barn |De har varit tillsammans länge och träffats via sina gemensamma intressen för musik och arbete. De fick sin start när Joakim var gitarrist i Sannas band.

Innan de insåg att de var mer än bara kompisar hade de två ett romantiskt förhållande. De senaste tretton åren har de varit tillsammans.

Tidigare i år berättade Sanna för Expressen att hon hade många förfrågningar från folk som frågade om hennes barn. När det gäller hennes inställning till föreställningen att barn inte är något man “får” utan snarare något man får, sa hon att hon alltid har varit ödmjuk inför det.

Hon öppnade för sin graviditet och sina känslor om att vara mamma för första gången när hon dök upp i TV4:s “Nyhetsmorgon” i höstas.

En annan sak hon avslöjade var hennes djupa kärlek till barn. Om vi ​​bara kunde se vad som händer i någons liv genom deras ögon. Hon anger i programmet att hon vill vara med på resan från början och att hon vill ge assistans, stöd och vägledning på bästa sätt.

På frågan om hon tror att den här bebisen kommer att lära sig lika mycket om livets väg som hon gör, nickar hon till sin mage. Jag antar att jag försöker närma mig det lugnt och med en känsla av spänning.

Sanna Nielsen har också noterat att att vara gravid är ett “mycket personligt äventyr”, även om hon har gett några detaljer om hur det har gått hittills.

Så mycket saker händer både fysiskt och psykiskt. Men jag är också tacksam för att jag har kunnat leva det liv jag har velat, att jag har kunnat arbeta och att jag fortfarande kan jobba och må bra av det.

Sannas besked om att hon och Joakim ska skaffa barn på Instagram möttes av överväldigande glädje. Till exempel sa hon att det var svårt för henne att tro att barnet var äkta eftersom det var som ett “mirakel” för henne. Sanna Nielsens största och bästa resa i karriären trots hennes tidigare prestationer.

Sanna födde ett mirakel i oktober och har sedan dess delat med sig av några bilder på sitt barn. Hon använde också tillfället för att hedra Joakim på hans första fars dag, som var söndag.

Men medan hon förbereder sig för årets julkonserter säger hon till Expressen att Gibson har gett henne en förnyad känsla av målmedvetenhet.

Sanna Nielsen Barn

Som en metod för att visa honom att kärlek kan vara bra för hans arbete och sättet han väljer att leva på, förklarar hon, “Jag tycker att det här är ännu roligare idag, jag har fått mer passion för det på något sätt.”

Som ett resultat är jag medveten om att den här sommaren kommer jag inte att kunna repa mig till fullo eftersom jag har en liten att ta hand om, och han är det viktigaste i mitt liv.

Kanske går något fel under livesändningen eftersom jag inte lärde mig allt utantill eller för att min hjärna fortfarande ammar. Det är bra, förresten.

Sanna Nielsen Barn

Sanna Nielsen Barn

Rating