Agnes Colliander Föräldrar

Agnes Colliander Föräldrar

Agnes Colliander Föräldrar |Lill-Zlatan och morbror raring är en svensk familjefilm som utspelar sig år 2022. Christian Lo står för produktionen, med Ella Lemhagen, Janne Vierth och Sara Sjöö som bidrar till manuset.

Filmen är baserad på Pija Lindenbaums barnbok med samma namn från 2008, och bland dem som medverkar i filmen finns Agnes Colliander, Simon J Berger, Tibor Lukács, William Spetz, och Inger Nilsson.

Nej, det kommer att bli världens undergång. Priserna har en stor roll att spela. Jag ägnar större delen av min tid åt att tänka på vad jag gör, och jag hoppas att slutprodukten blir annorlunda än vad jag verkligen gör i slutändan.

Det betyder oerhört mycket för mig att jag kommer att kunna ta emot bekräftelse vid just detta tillfälle. Jag kunde inte fortsätta av flera anledningar.

Pija Lindenbaum har tilldelats Snöbollens nationella illustrationsbokpris för sin senaste bok. Vitvivan och Gullsippan är, som bokens titel antyder, två olika grupper i en skola, eller kanske en familj, där Schäfen sätter regler och upprätthåller regler som inte går att bryta.

Agnes Colliander Föräldrar

Reglerna för vad de två grupperna får göra och inte får göra är också väldigt olika. Nästan ingen kommer att kunna korsa vägsträckan som leder till platsen där alla kommer att samlas.

Beskrivs i juryns motivering som “ett fulländat bilderboksdrama” som går mot en allegorisk framställning av “det stillsamma upprorets kraft.” Anser du att beskrivningen av din bok är skriven på ett lämpligt sätt?

Agnes Colliander Föräldrar

Rating