Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Pernilla Wahlgrens Pojkvän |Christian Bauer arbetar inom en mängd olika områden, bland annat inom säljbranschen. Men om han ser bekant ut för några är det inte alltid dåligt eftersom han kanske använder extraknäcker som modell.

Han har arbetat med modeller för bland annat Renault och IKANO.

Christians träning å andra sidan är något som han alltid tänker på. Som ett resultat av detta arbetar han extra timmar på SATS träningsanläggning, där han fungerar som instruktör och mentor för elever i olika grupper.

Christian Bauer är pappa till två barn, som båda är döttrar, till följd av två tidigare relationer.

Caroline Marie Elisabeth Bauer är namnet på Hans förstfödda dotter. Hon är för närvarande 31 år och bor i Solna, Stockholm, med sin fru Oscar och deras två barn, Vincent och Collin.

Smilla Bauer Stigamo är namnet på Christians äldsta dotter, som för närvarande är 17 år.

Ett stort, stort paket dyker upp framför honom, och det verkar vara mjuka till utseendet, vilket får honom att tro att något var fel på honom. “Nej, nej”, säger jag, “men har du märkt att du inte har köpt någon kuddar?”

Han hade köpt kuddar. Pernilla Wahlgren uppskattar att det finns fyra stycken.

Hon förklarar att när hon insåg vad hon hade talat och vad pojkvännen hade köpt, gick hon in i ett tillstånd av chock.

Efter att jag hade en svår upplevelse med ursäkt utbrast alla mina barn, “fy fan, vilken taskig mamma du är”, säger trebarnsmamman.

I podden förklarar han att han har ett stort antal olika kuddar i sin säng, vilket han anser vara en ovanlig företeelse.

Jag har lite panikattack. Skådespelerskan Pernilla Wahlgren säger att hon inte vill äta sin egen kuddar eftersom de är “jättesköna”.

Ändå dök Pernilla Wahlgren upp för bara några dagar sedan framför en ny bild av pojkvänen och mottogorna var märkbart annorlunda. Bilden föreställer hela familjen Wahlgren-Ingrosso som njuter av söndagslunch på en restaurang i hjärtat av Stockholm.

Pernilla Wahlgrens Pojkvän

“Det verkar inte som att det inte är riktigt provocerande?” du kanske undrar. Det är dock sant att en liten detalj i Christian Bauers utstyrsel gjorde att följarna blev oproportionerligt upprörda – närmare bestämt hans keps.

Ett vanligt klagomål bland Pernillas kunder är att de inte får tillräckligt med service när de äter ute. De var inte ensamma om att känna så, och de var inte ensamma om att försöka rätta till situationen.

Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Rating