Larry Poromaa Familj

Larry Poromaa Familj image 3 familj

Larry Poromaa Familj

Larry Poromaa Familj |Poromaa debuterade i VM som 18-åring den 17 mars 2019, då han slutade på 55:e plats efter 15 kilometer i Falun.

Nästa säsong, 2019/2020, kunde han säkra ett nytt världsmästerskap som kommer att hållas i den tjeckiska huvudstaden Nové Msto i januari 2020. Under det klassiska 15-kilometersloppet slutade han 44:a och var 40:e person i uppföljande jaktstarten, som ägde rum på lägenheten.

Eftersom världscuptävlingarna i Poromaa behandlades som en oviktig sak har landslaget en regel som säger att kare som kommer att tävla i JVM senare under säsongen inte får tävla i seniorvärldscupen.

Larry Poromaa Familj image 2

Poromaa avslutade säsongen med JVM i den tyska staden Oberwiesenthal, där hans bästa lopp var en niondeplats på tremilen.

Poromaa kommer att tävla i världscupfinalen i Ruka, Finland, den 27–29 november 2020, efter segern i den nationella tävlingspremiären i Bruksvallarna, som han vann med 15 kilometer.

I skiathlon vid världsmästerskapen i Oberstdorf, Tyska, den 27 februari 2021, tävlade William i sitt första mästerskapslopp någonsin, slutade på nionde plats och fick titeln bästa svenska idrottare.

Skidbytet följdes av skateskidor, och Poromaa låg på andra sidan skidan. Ett antal placeringar stördes på ön, och sedan körde han upp och inne i befästningen.

Larry Poromaa Familj image 1

Poromaa tävlade i sin första världscup den 27 februari 2022 i Lahtis, Finland, där han avslutade med en trea distans på 15 kilometer.

Larry Poromaa Familj

Poromaa var rejält folkkär under OS I Vancouver 2010, d Sverige under hela mästerskapet hade kanonskidor, och totalt vann tre guld under OS I Vancouver 2010. Trots allt har många av de svenska herdarna vann stafetten för första gången sedan Calagry-OS som inträffade för 22 år sedan.

Larry Poromaa var aktiv på OS:et, även om han inte var närvarande i stafetten – men han var nu en betydande faktor i utvecklingen av den nya skalpen. Det blev dock fiasko i VM-året efter det, och Poromaa sparken var plötsligt 2012.

Larry Poromaa Familj image 0

Ulf Karlsson, den nye markägarens hövding, kände inte till att Poromaa var både en vallachef och en personlig vallare för Marcus Hellner och Charlotte Kalla, enligt Ulf Karlsson. På grund av dubbelrullarna kunde Poromaa behålla sin anställning och trots att intresset för skidvärlden inte väckts kände han sig tvungen att begrava sig i leran bakom sig.

Larry Poromaa Familj

Rating