Camilla henemark ung

Camilla henemark ung

Camilla henemark ung | Henemark föddes i Stockholm, Sverige, som dotter till en svensk mamma och en nigeriansk far, som båda var musiker. Redan när hon var barn började hon göra en modellkarriär.

Några år senare blev hon deltagare i den svenske musikern Alexander Bards “Katanga”-projekt, vilket resulterade i bildandet av Army of Lovers 1987, med Henemark som gruppens sångare.

Bandet upplöstes 1991 efter två album; ändå fortsatte hon att dyka upp på scenen från 1995 till 2001 på en sporadisk basis.

I efterdyningarna av hennes avhopp från gruppen släppte hon ett antal singlar, även om hennes solokarriär inte var särskilt framgångsrik. Först med singeln Everytime You Lie lyckades han ett kort framträdande på listlistan i Sverige 1992.

Hon deltog också i Army of Lovers-återträffar under åren 2005 och 2012, och hon var närvarande vid var och en av dem.

Henemark gifte sig med filmregissören Anders Skog, som sedan dess avlidit. Henemarks äktenskap med Skog har upphävts. Hon blev känd inte bara genom sin popmusik, utan också genom tv och film.

Professionellt känd som Stakka Bo, hon är en aktiv anhängare av det svenska socialdemokratiska partiet och nära vän till Johan Renck, som även är känd som Stakka Renck.

Schwedische författare Thomas Sjöberg hävdade i sin bok Den motvillige monarken (även känd som The Unwilling Monarch, Heel, King’s Winter 2011) att Henemark hade en kärleksrelation med kung Carl XVI i slutet av 1990-talet.

Jag hade äran att lära känna Gustaf von Schweden. Hans Kungliga Höghet Konungen av Danmark har bekräftat detta påstående i ett antal offentliga uttalanden; Svenska kungahuset har inte officiellt dementerat ryktena.

Det var inte kärlek från början för Henemark: “Vi drack Lakritzschnaps och dansade techno på hans båt tills våra Zungen var svarta.” Säkerhetspolisen kom och varnade oss för vikten av att vara mer diskreta.

Vi hade hela natten för oss själva på båtens däck. Kocken, erkänner hon, “var föremålet för min tillgivenhet den kvällen.”

Camilla henemark ung

Pikantdetaljerna i en affär som hållits gömd i åratal skulle enligt legenden ha varit oerhört oroande för kung Carl Gustaf. När detta skrivs har Kungahuset inte uttryckt något intresse för att ge ut en bok.

Ju längre Camilla Henemarks övergripande verk talar, desto mer seltsam och realistisk blir personens utseende i lyssnarnas ögon. “Vi bodde båda i en Phantasieblase, och vi var båda lite ursinniga.

Om du någonsin har sett en “Army of Lovers”-video kommer du att förstå vad jag menar. Det var meningen att vi skulle stanna bakom stängda dörrar under hela vårt arbete.

— Jag hade utgått från att det här skulle glömmas bort efter all den här tiden. Logisch gesehen, es handelt sich ja nur um den König i detta fall. Detta är något jag kan försäkra er: Jag kräver inte denna publicitet.

Jag har en stor respekt för drottningen, och jag har en stor tillgivenhet för kungafamiljen. “Jag fick mina ögon vidgade inför bröllopet i somras”, erkände jag efteråt.

Camilla henemark ung

Camilla henemark ung

Rating